Slik installerer du en granitt flisebord

Slik installerer du en granitt flisebord 

1.

Kontroller overflaten der du skal installere fliser. Hvis du installerer fliser over gamle Formica, må du kontrollere at overflaten er fast og laminatet ikke er løs. Det er, lim på laminat og teller, og klem deretter det ned for å tørke. Sørg for at området er på nivå.

2.

Før et papirmønster fra slaktpapir. det å kutte den vanntette membranen, hvis en er nødvendig, eller som et sted å legge mønsteret til granittfliser.

3.

Vanntett området. Mange laminater sitter fast på sponplate som svulmer når det blir vått, dette ødelegger flisearbeidet ditt. Ta ekstra forholdsregel hvis benken er nær vann og sett underlagsplaten med en vanntett membran. Dette vil koste litt ekstra penger, men det er vel verdt bekostning. Rengjør og grov opp overflaten med en grinder. Påfør latex modifisert tinsett og legg deretter på membranen. Sørg for at alle sømmer og overflater har membranbelegg for å sikre fullstendig vannbestandig beskyttelse.

4. Legg på mønsteret for flisene på slakterpapirmalen. Du trenger en våt sag hvis du må kutte granittfliser. En sander og poler fjerner svært små mengder. Klipp granittfliser til de riktige fasene. Bruk en skum børste til å forsegle fliser med en sealer. Dette gjør opprydding enklere.

5.

Dekke benken med latex-modifisert tinsett. Bruk grå tinnsett for mørkere fliser og hvit tinnsett for lettere fargede fliser. Påfør tinsettet med en 1/4-tommer med 3/4-tommers U-notget trowel.

6. Bruk pile i mønsteret du valgte. La dem tørke over natten og grout neste morgen. La flisene stille i noen minutter før du prøver å rengjøre flisene. Ikke forstyrr fugemasse i fugemasse. Rengjør ansiktet grundig. Jo mindre vann jo bedre.

7.

Vent i ca. 1 uke. Rengjør ansiktet på granittfliser igjen, gå over den med en myk klut. Legg til 2 eller 3 lag forsegler. På et område som er tungt brukt eller sprutet, bruk flere lag forsegler for å hindre skade. Sett flisene tilbake minst en gang per år.

Granitt benkeplater legger stor skjønnhet til kjøkkenet ditt og videresalgsverdi til ditt hjem. Du kan installere en granittfliser benkeplate i en helg, pluss litt tørketid. Du vil ikke kunne bruke kjøkkenet i en uke, men du vil ha en vakker ny benkeplate og en uke unna matlaging og vasking.

Andre artikkelen

Hvordan overleve å bo i et lite hus
Slik forsegler du en ny keramisk gulv
Hvordan kalkulere for farget grout
Slik konverterer du LEL til PPM på en gassmåler
Slik fyller du inn en søm mellom trepanel og gips
Slik bytter du en blad på en mitsag
Hjemmelaget solfanger
Hvordan kutte lengden på skruene
Slik retter du en stålplate
Hvordan lage en plan for et miljøvennlig hus
Hvordan håndtere byggeprosjekter
Hvordan finne kostnadsoverslagene for å remodel et bad
Slik bruker du Glass Block Church og School Windows for å spare penger og legge til stil
Hvordan Teleskop en Ramme Ladder
Hvordan skjære gjennom Cinder Block Load-Bearing Walls
DIY Installere flomlys for utendørs bevegelsesdetektor
Baderom Vanity Cabinet Installasjonsinstruksjoner
Remodeling ideer å male Cedar Wood rom
Slik installerer du en hevet bar til kjøkkenskap
Slik installerer du vinylfliser på vegger