Slik installerer du en vegg av perforert hardboard

Slik installerer du en vegg av perforert hardboard 

1.

Det finnes flere måter jeg ser på at du kan plassere perforert hardboard til veggen din: En måte er å bruke det perforerte hardboardet direkte over studsene som du ville ha vanlig hardboard. Det kan enten bli spikret eller skrudd rett på treet.

2.

Hvis du legger den på en eksisterende vegg, må du tillate omtrent en fjerdedel tomme fra den opprinnelige veggen . Du kan oppnå dette konseptet på en av to måter: 1) Du kan plassere en skive mellom panelet og veggen, og deretter plassere skruene gjennom perforert hardboard og vaskemaskinen din og inn i veggen (eksisterende) eller 2) Jeg anbefaler du tar en fjerdedel tommers furring strips og setter dem omtrent tjuefire inches fra hverandre og horisontalt over din eksisterende vegg.

3.

En annen innsikt: det perforerte hardboardet kan være sett rett over murverk. Du kan oppnå metallhengere som følger med vaskemaskiner (innebygd) som lett kan limes på betong. De perforerte hardboardpanelene festes deretter til spesielle bøyler ved hjelp av gjengede bolter.

4. Hvis det ikke er nok, kan de perforerte hardboardpanelene også brukes i vei til en skillevegg som en singulær enhet. Her mener jeg: De perforerte hardboardpanelene kan settes inne i en veggramme; og plasseres mellom tappene på veggen.

Tips og advarsler

 • Steder du kan sette perforert hardboard inkluderer: garasjer, innsiden av et barn skap for at små gjenstander ikke vil bli feilplassert;
 • Et stykke hardboard kan brukes i kjøkkenområdet ditt hvis du har en eldre eller bungalow-stil hjemme for å holde kjøkkenutstyr i full visning og hvor lagring er begrenset;
 • Hardboard kan brukes som hjørnehylle eller til og med et dekorativt sluttbord.
 • Du kan til og med bruke det på et barns rom med out-of-
 • Les artikkelen på nettstedet tredje fra bunnen av denne artikkelen: Jeg tror denne fyren skrev en ganske god artikkel med hensyn til perforert hardboard. Også, hvis du vil komme i gang med prosjektet ditt så langt som materialer, har jeg lett tilgang til deg til Home Depot og Lowes.
 • Legg denne siden på siden som jeg tror om du tenker på det perforert hardboard er En veldig god lagringsløsning: Alt du trenger er foran deg og pent organisert.
 • Jeg husker som et barn, min pappa hadde en vane med å alltid paneler garasjen på forskjellige steder vi bodde med perforert hardboard.

  Dette er fortsatt en perfekt løsning i en garasje, og du kan organisere alle av verktøyene dine: Alt for vedlikehold av eiendom.

  I tillegg er det alle stiler av kroker og kleshengere du kan bruke til å organisere redskapene dine. Du kan bruke disse til dekorativ effekt eller organisasjons effektivitet.
  < br /> Den perforerte hardboard kommer også i en rekke størrelser. dvs. forskjellige størrelsesdiameterhull i varierende dimensjoner. Etterpå vil jeg opplyse deg om hvordan du legger til perforert brett.

  Andre artikkelen

  Propan Vs. Naturgasspriser Vs. electicity
  Hva er plastrør klassifiseringer?
  Sikkerhetsforskrifter for Bench Grinder
  Hvordan bygge en enkel rullestol rampe
  Akustisk behandling av rom
  The Best Sandpaper for Sliping Porselen Tile
  Ulike typer metallplater
  Hvordan installere gulvfliser på et betonggulv
  Hvordan bygge en billig hus modell
  Hvordan å abate og fjerne asbest og bly
  Slik bruker du en overflatesliper
  Typer av pleksiglas
  Hvordan Aerated Betong er laget
  Hvordan installere flis over tre laminatgulv
  Polystyren Tile Installasjon
  Hvordan fjerne Grout Haze From Glass Tile
  Hvor ligger Thymus-kjertelen?
  Hvordan fungerer en flisekutter?
  Slik installerer du en Solid Core Door
  DIY Solar Panel