Slik installerer du et badestamp

Slik installerer du et badestamp 

1.

Slå av vanntilførselen til huset ditt først, deretter koble fra eksisterende badekarkran, avløpsventil og gulvavløpsanordninger. Hvis du er heldig, vil det være et panel på siden av karet ditt, som vil tillate tilgang til avløpsledningen. Mesteparten av tiden må du kutte et hull i veggen til det tilstøtende rommet for å nå røret for avløpsrøret. Bare gjør et lite hull slik at du kan få hånden og en rørleggerøkkel gjennom den. Koble avløpsrøret, som frigjør både gulvavløp og overløpsrenn. Skru av og fjern overløpsavløpsventilen og gulvavløp.

2.

Nå som karet ikke forankres av rørleggerrør og fixturer, må du lindre det fra flismurene . Det vil bli en flens eller fin begravet under bunnen av flis hele veien rundt karet. Du må nøye flippe av denne raden med fliser og kutte mørtelet for å lette karet fra veggen. En veldig god metode for å kutte ned den nederste raden av fliser er ved å bruke en vinkelsliper, bilde til venstre, for å kutte fugemasse på toppen av flisene. Dette vil tillate at flisen blir fliset av rent og uten skade på ovennevnte fliser som du vil beholde. Fjern alt veggmateriale til du har eksponert rene popper.

3. Bruk en flatt prybjelke til å bryte karet uten veggen og skape et stort nok hull som lar deg å få hånden din bak karet for å håndtere den mens du kutter den i stykker. I tilfelle du har et støpejern badekar, som vanligvis veier 300 pounds, du kommer til å trenge å ansette noen sterke rygg for å hjelpe deg med fjerning. Et glassfiberrør kan kuttes i stykker med en Sawzall og fjernes av en enkelt person.

4.

Kontroller tilstanden til undergulvet på treet før du installerer det nye karet. Hvis treet er svart, mykt eller svampet, må du trekke det ut og reframe dette området. Det er ikke nødvendig å fjerne rotte gulvbjelker, men du må behandle det tørre rotet for å drepe det og deretter spike en ny gulvbjelke til siden av den gamle, en prosess kalt 'søster'. Kontroller også undergulvet for nivå. Hvis det er ute av nivå, må du ha shims å installere under det nye badekaret for å holde det på riktig måte.

5.

Koble den nye dreneringsenheten til hoveddreningen i gulvet. Med karet ut av veien, vil dette være veldig enkelt å gjøre.

6.

Skyv det nye badekaret på plass. Bruk enten to skruetrekkere sammen som en skiftenøkkel eller et par plyers for å installere drenekurven i gulvet i karet. Overløpet vil koble til med en skrutrekker.

7. Legg til sementbakerbrett de eksponerte veggpinnene rett over karet. Påfør deretter tinsett med en hakkel. Skyv utskiftbare fliser på plass, i motsetning til å skyve dem på plass. Føy fuger mellom fliser, unntatt fugen mellom flisen og karet. Påfør hvit eller annen matchende farge, silikon til denne leddet.

I denne artikkelen er det antatt at du erstatter ditt eksisterende badekar for en ny. Det faktum at du ikke trenger å rive inn i nye vannrør, sparer tid, men dette prosjektet er fortsatt teknisk på grunn av utskifting av dreneringsenheten. Følg disse trinnene for et vellykket badestamputskiftingsprosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan tegne en blå utskrift av huset ditt
Slik bytter du gamle skapdører i et kjøkken
Hvordan starte en Regency Gasspeis
Innebygd dørpakning
Hvordan velge den beste sidespor for huset ditt
Hvordan bygge en tre gipsvegg Jack
Alternativer for kjøkken benkeplater
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
ADA-kompatible skilt for heiser
Slik finner du og bruker lagerhusplaner
Typer av betongplate konstruksjon
Gjør det selv Garasjesett
Hvordan lage PVC VVS-løsningsmiddelforbindelser
Instruksjoner for installasjon av Clay Roof Tiles
Hvordan lage Miter kutt for Base Moulding
Vindu Screen Roller Tool Tutorial
Hvordan velge en boligbygger
Slik monterer du en postboks
Hvilken størrelse trowel å bruke til å bruke glassfliser til badveggen
Regler for å bygge trehandlingsrammer i Florida