Slik isolerer du kjellergulvet

Slik isolerer du kjellergulvet 

1.

Bekreft at kjellergulvet ditt ikke har et legitimt vanninfiltreringsproblem. Hvis ditt betonggulv har noen form for stående vann i vintermånedene, så isoleres gulvet til å bli sløsing med penger. Vannet vil ødelegge isolasjonen og treverket rundt det. Behandle dette problemet først.

2.

Betonggulvplaten må være forseglet før andre trinn er tatt. Kjøpe en tung betong sealer. Det er mange merker der ute. Gå til ditt hjem forbedringssenter og få råd om produktene de bærer. Siden denne betongen vil bli dekket med innramming og isolasjon etter at du har forseglet den, har du bare en sjanse til å få det gjort riktig. Tilbring litt ekstra penger for å få det beste produktet.

3.

Rengjør betonggulvet grundig, fjern alt støv og rusk, og bruk deretter betongforsegleren. Vanligvis vil denne applikasjonen bli rullet på med en malerens rulle. Jeg anbefaler å bruke to strøk. Vent minst 24 timer mellom strøk eller som anbefalt etter produsentens instruksjoner.

4.

< p> Bygg det hevede gulvet. Siden alle innrammingene skal installeres direkte på toppen av betongen, må det være trykkbehandlet tømmer, ellers kan trevirket fortsatt rote ut over tid til tross for den beskyttende betongforsegleren du brukte på gulvet. Legg ned 2x4 's med den flate siden ned på toppen av betongen, de kalles sleepers når du gjør dette. Installer dem rundt hele omkretsen og fest dem inn i gulvet med 3 ' murskruer hvert par meter. Deretter legger du ned 2x4 sviller hver 16. ' på senter som spenner fra vegg til vegg; Kjør dem alle i samme retning. Det endelige produktet vil se ut som et fint rutenett. Tå nagle endene av sleepers i rimstykkene tidligere installert. Legg til blokkering hver tredje fot mellom sovende i motsatt retning som soveren kjøres.

5. Sett inn Owens Corning, eller bedre, 1-1 / 2 ' Stiv skumisolasjon i buktene mellom sovende. Stiv skumisolering er motstandsdyktig mot den naturlige fuktigheten som er tilstede i betong. Stiv skumisolasjon kommer i 15 ' og 23 ' brede brett. Siden du rammet på 16 ' på senter, kjøp 15 ' brede brett. Bruk en verktøykniv til å kutte platene til riktig lengde.

6.

Installer 3/4 ' tunge og sporet kryssfiner på toppen av sleepers. Skru kryssfiner i sovende hver 8 ' på senter ved hjelp av galvanisert eller rustfritt stål 2 ' tre skruer. Du kan ikke bruke vanlige stål- eller aluminiumfeste med trykkbehandlet tre, de vil løses over tid på grunn av kjemikaliene i skogen.

I likhet med å isolere veggene i kjelleren, trenger isolering av gulvene innramming av arbeid for å gi det riktige hjemmet for isolasjonen. Den type innramming som kreves, er så enkelt som mulig, så ikke takk for deg selv for å kunne gjøre dette prosjektet. Du vil få et mer komfortabelt hjemmemiljø, en muggfri kjeller og besparelser på de årlige energiregningene dine.

Andre artikkelen

Vanlige feil når du planlegger et kjøkken
Hvordan isolerer jeg damprør?
Slik setter du fliser rundt en badestrand
Money-saving ideer for Kitchen Renovations
Hvordan installere en Cedar Closet Fôr
Slik bytter du en inngangsdør og ramme
Informasjon om typer helvedesild
Slik holder du en betongplate fra sprekker
Slik bruker du Stucco til en betongvegg
Den beste måten å grille et kjøkken gulv layout
Slik bøyer du en flate av metallplater
Slik installerer Cap Shingles på et tak
Ceiling Access Ideas
Hvordan fungerer elektrisitet og ledningsnett?
Hvordan beskytte deg selv før du signerer en arbeidsavtale
Tørrmur Reparasjon Etter fjerning av Wallpaper Liner
Hvordan kutte hull i en ståldekk
Hvordan å pusse betonggulv med syrefasthet
Slik installerer du flis på en treflate uten å bruke et bakplate
Kan jeg bruke marmor på peisen min?