Slik opererer du en våt sag

Slik opererer du en våt sag 

1.

Fyll vanntanken 1/2 1/2 med vann. Dette er pannen som setter under sagen. Trekk det ut, ta det til vannforsyningen (som skal være godt borte fra arbeidsområdet), og legg det forsiktig tilbake på plass under saga. Koble strømledningen til en strømkilde.

2.

Mål og merk flisen din til ønsket størrelse og form med tømmerens firkant og markør. Legg flisen mot Styr vingen på saga. Bruk vinkelsnittet ved å lage et vinklet kutt.

3.

Slå på saga, ta tak i flisen med begge hender og skyv den forsiktig inn Klipp saga sakte og rent gjennom flisene. Ikke prøv å tvinge flisen. Dette utgjør en fare for deg selv og kan knuse flisen.

4.

Legg flisen inn i bladet til kuttet er ferdig. Slå av sagen, vent på at bladet slutter å spinne, og fjern deretter flisene.

5.

Dump reservoarvannet i en sikker avfallsbeholder. Dette brukte vannet vil inneholde materialer som vil skade rørleggerarbeidet ditt, så dump det ikke i vasken eller annet husholdningsavløp.

Tips og advarsler

 • Vann og elektrisitet må ikke blandes. Vær forsiktig når du bruker dette verktøyet. Vennligst les og følg alle produsentens anbefalinger før du bruker dette eller annet kraftverktøy. Bruk alltid vernebriller og hansker når du bruker kraftverktøy. rotete splash som bladet svinger. Bruk en våt sag ute og heng et ark eller annet dekk for beskyttelse i nærheten hvis du kan.
 • Tile arbeid er et populært hjem forbedring prosjekt. Dette er en relativt enkel prosess med lim, fliser og fugemasse inntil du kommer til kuttene. En standardsåg vunnet ikke denne jobben. For å kutte fliser med en ren kant, må du bruke en våt sag. Dette verktøyet bruker et diamantimpregnert blad som er avkjølt av vann for å skjære pent gjennom fliser.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en rustikk tømmerhytte
  Slik bytter du en firkantfot i kubiske verter
  Hvordan varme og kjøle en garasje
  Brick Mason 's Tools
  Slik installerer du Stor Wall Tile
  Billig Solar Installasjon
  Designideer for et flertalltak
  Gjør det selv Screen Porches
  Hvordan remodel ditt mobile hjem for å se ut som et hus
  Hvordan er MDF laget?
  Styrofoam Holdbarhet
  Slik fjerner du sponplater
  Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken
  Hvordan Spray Latex Paint Bruk en HVLP Sprayer
  Hvor kan man kjøpe en DeWalt Nail Gun
  Hvordan reparere en tennisbane med Armor Crack Repair
  Slik installerer du Pre-Assembled Upper Bathroom Cabinets
  Slik bytter du toalettbeslag
  Slik fjerner du muraler på et lerret fra vegger
  Slik hindrer du rust på jernspiker