Badekar kran stiler

Badekar kran stiler  Når du dekorerer badet ditt, husk detaljene. Hvis du prøver å skape et bestemt humør eller en stil, må du samordne den stilen inn i alle elementene i rommet, inkludert badearmaturer og kraner. Badekar kraner er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler som vil bidra til å fremheve hvilket design du velger for ditt bad.

Moderne kraner

Moderne eller moderne kraner er gjenkjennelige for deres slanke, uten frills design med glatte linjer og sølv bli ferdig. Moderne kraner har en tendens til å være svært stilisert mens de fortsatt er funksjonelle. Mens en moderne kran kan virke ren, er mangelen på utsmykning en del av sin appell. For å innlemme en moderne stil til resten av rommet, bruk en minimalistisk design med få utsmykninger og en skarp, ren farge som hvit gjennom hele rommet.

Dramatiske kraner

Hvis du er ute etter en armatur som vil skape en innvirkning på badet ditt, sett på en kran med høy bue og intrikat design. En utsmykket design vil legge til visuell interesse for kranen, og tutens dype kurve vil trekke øynene til det, noe som gjør det til et fokuseringspunkt i rommet ditt, i stedet for bare en fixtur. Hvis du velger en dramatisk kran, må du holde resten av badet ditt dekorert, slik at du ikke føler deg overveldet av for mange dramatiske elementer i en liten plass.

Tappekraner

Klemfot badekar er en viktig funksjon i Et hvilket som helst vintage stilbad. Å velge en passende kran er viktig for å skape et komplett utseende. Vannkraner består av en enkel, klassisk design. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige overflater som kobber og nikkel. Du kan velge å kjøpe en ny kran designet i en vintage stil, eller se etter en pusset kran som er fra den perioden du prøver å gjenskape på badet ditt.

Andre artikkelen

Hvordan male tregulv svart
Slik bruker du Tastaturer til å feste et tegn til tegl
Slik installerer du en Pfister kjøkkenkran
Hva er Fiber Cement Siding?
Hvordan jobbe med bordsager
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Slik installerer du en klessett
Hvordan male dusj keramiske fliser
Hvordan lage et moderne vaskerom
Hvordan Powder Coat Metal
Hvordan bruke en brystmaskin
Hvordan å hengsel en tre boks
Hvordan bygge skurfunn
Hvordan stoppe en dør fra lukking
Slik beregner du betong som trengs for en pute
Verktøy for kutting av gips
Hvordan bygge og installere et vindu skjerm
Hvordan velge et baderomsvann
Slik legger du ettergivende gulv
Festing av laminatskjermhyller med varmepistol