Belysning Ideer for leiligheter

Belysning Ideer for leiligheter  I en leilighet kan belysning legge til stemning, fremheve arkitektoniske detaljer og gi ytterligere lysstyrke. Se etter lys som fungerer med stilen på leiligheten din og som utfyller innredningen. Når du planlegger belysningsalternativer, kan du se vilkårene i leieavtalen for å finne restriksjoner for installasjon av nye lysarmaturer, oppdatering av ledninger og boringshull for ledninger.

Hengelys

I små leiligheter kan gulv- og bordlamper ta opp verdifulle rom. I stedet for å prøve å passe store lyskilder på et begrenset gulvområde, bruk hengende lys for å legge til lysstyrke i et rom. En tilfeldig lysekrone kan legge til et snev av drama til en spisestue eller et soverom, eller du kan lete etter mer årsaksbelysning for å legge stil til hjørnet av en stue. Bruk hengende lamper for å legge til innredningen av en leilighet; Heng en Tiffany-stil glasslampe over en lesestol i et hjørne for en dristig uttalelse, eller bruk en linje med anhenglys over en bar eller kjøkkenbord. Når du planlegger plassering for hengende lys, må du bestemme hvor du skal koble ledningene, uansett om du trenger å bore hull i veggene og typen bryter eller trekkledning som trengs.

Sporbelysning

Spor belysning kan legge til en moderne følelse av en leilighet og er spesielt nyttig for å legge til styrt lysstyrke. Hvis du viser kunst på veggene i leiligheten din, plasser du en rekke sporlys over eller under for å legge til en galleri-belysningstilstand for plassen. Fordi de fleste sporbelysning er justerbar, kan du styre pærene for å peke i forskjellige retninger, avhengig av områdene av skygge. Sporlys er også nyttige i leilighetskjøkken, som kanskje ikke har nytte av naturlig belysning; plasser en rekke lys over disken, bruk dem til å bytte ut en attraktiv fluorescerende fixtur eller kjøre dem under skapene for å kaste lys på komfyren og benkeplater.

Speil

Fordi leilighetene ofte har begrenset naturlig belysning, kan du bruk speil for å jobbe med vinduene dine og kunstige lys for å gjøre plassen til å virke åpen og lys. Få mest mulig ut av leilighetsvinduene ved å plassere speil i områder der de direkte kan reflektere lyset, ved å henge et speil rett over fra et vindu, øker du umiddelbart lysstyrken og oppfattet plass. Du kan også bruke speil i kombinasjon med lamper for en lignende effekt. Legg et speil på toppen av en bokhylle, og legg en lampe til siden med en liten overlapping, eller heng et langt speil over fra sofaen din for å fange lyset fra sidebordslampene.

Andre artikkelen

Hvordan legge gulvfliser over linoleum
Hvordan installere Tile Floor over Wood Subfloor
Belysningstips for hjemmevideoer
Pleie av en svart, støpejernsvask
Slik installerer du Knotty Pine on Walls
Slik installerer du laminatgulv over sement
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Hvordan velge en vask til badet ditt
Slik henter du en Adobe Floor
Hvordan oppgradere huset kabling
Hva er gode interiørfarger for et varmt klima?
DIY: Hvordan installere en innfelt lysarmatur i et eksisterende tak
Typer av betongblokker
Slik fliser en walk-in dusj
Hvordan pris per metall taktekking firkantet
Hvordan lage et Checkerboard med fliser
Om Builder Floor Plans
Hvordan Finne Møbler Med Voks
Slik legger du til en blåsere til en vedovn
Slik fjerner du popcorn taktekstur fra hjemmet ditt