Chair Rail Colors

Chair Rail Colors  Stolskinner ble først utformet som en praktisk måte å hindre ardemurer med støt og smell fra stoler i spisestuen. Stilmulighetene utvidet da folk begynte å installere paneler og beadboard på veggen under stolskinnen. Deretter ble en oppdeling av malte og tapetvegger skilt av stolen. Rails er vanligvis 2 u0026 frac12; til 3 meter fra gulvet og kan synlig bidra til et roms design.

Classic Chair Rail

For å skape en følelse av plass og høyde i rommet, maler veggen under stolskinnen en mørk eller medium farger. Legg på gulvets toppdel og taket en blek farge. Hold stangskinnet lakkert, farget eller naturlig tre hvis det passer til grunnplankene eller gulvet. Lakk skinnen slik at den passer til den nedre veggen, og avslutt av den delen mens du forlater Den øvre vegglampen. En dyp skifer blå på nedre veggen og stolskinne som slutter i høypolert trebunn og gulv, er ideell med sengetøy eller skyhvitmaling på den øverste halvdelen eller veggen.

Dramatisk stolskinne

Gi stolstangen en større rolle å spille i en mer teatralsk spisestue. Med et antikt kinesisk bord og stoler og et svart eller cinnabar kinesisk skap på en vegg, maler du øvre og nedre vegger med en rik jadegrønn. Hold grunnplankene og gulvfarget tre, men maler stolpinnedyren rød med en halv- eller høyglanspai nt. Bruk malerenes bånd for å holde malingsjobben helt presis fordi den røde stolskinnen virkelig vil skille seg ut. Eller mal beadboard nedre vegger, dugg grå eller hvit, for å hente en tone i det gammeldags pionebakgrunnen som ligger på de øvre veggene. Stolen skinner en sølv metallisk platina. En Aubusson-teppe og en sølvfruktskål balanserer veggbehandlingen i rommet.

Øyegangsstolpe

I en barnehage kan en stolskinne definere en historiebokbehandling og fortsatt Beskytt veggene. Plasser skinnen på høyden på stolen på baksiden av småbarn og barnehagemøbler. Farg den nedre veggen i brede pastellgrønne og krem ​​vertikale striper, og mal den øvre veggenkrem. En vanlig stolskinne får en blank dyp ros eller turkis maling. En skinne med detaljering kan males for å markere sporene i støpningen. Dekk skinnen i et grunnlag av lavendel, og lett tørrbørste middelsgrønn eller tealmaling over skinnen for å hente opp skinnenes konstruksjon. Bruk peel-off vegg klistremerker av barnehage rimer eller eventyr tegn på veggen over stolen skinnen, og erstatte dem med dyr og alfabet bokstaver som babyen vokser.

Flere alternativer

Du kan alltid standard til halvglans hvit for en stolskinne og trim, som ser bra ut med omtrent enhver veggbehandling og er lett å tørke ned. Hvis du føler deg ambisiøs, maler du skinnen med fauxmarmor og farge vasker veggene over og under den. I et moderne rom er en skinnende svart skinn i svart skinn mot hvite eller tapetvegger skarp. En stolpe som er for høy , for lavt eller bare påtrengende bør maltes for å matche veggene --- topp, bunn og skinne all en farge, noe som gjør stolen skinne nesten usynlig.

Andre artikkelen

Hvordan installere Edge Molding Hardwood Flooring
DIY: Elektrisitet til en garasje
Hva er fordelene med Engineered Wood Flooring?
Hvordan lage Old Wood Trim Look New
Hvordan fikse avrundet tørrvegg hjørner
Slik setter du Endcaps på kjøkkenbordene
Hvordan lage lydisolasjon i kjelleren
Hva er fordelene med et kobbertak?
Slik trykker du trygt på en ventilløs peis
Slik installerer du Armstrong 12X12 takfliser
Hvordan Spray Interlux Toplac
Design kjelleren din som en Dungeon
Hva er den vanlige høyden til et bad forfengelighet?
Slik installerer du keramisk flis over et tregulv
Slik bøyer du en stålplate med en sledehammer
Teppe Pad Informasjon
Slik installerer du Bamboo Click Flooring
Slik legger du deg til en vegg eller deler et rom i to
Hvordan lage en vegg etter fjerning av tapet
Installere Garage Door Openers