DIY Polstret Silk Headboard

DIY Polstret Silk Headboard 

1.

Bestem hvilket bredde og lengde hodegjerde som passer til sengen din. Bunnen av hodegjerde bør falle omtrent 2 tommer under toppen av sengen. Hodeplaten blir montert direkte på veggen. Bruk en sirkelsag til å kutte et stykke kryssfiner som passer til disse dimensjonene.

2.

Trim skumpolstringen med en verktøykniv for å matche de samme dimensjonene som din kryssfiner.

3. Legg silken med forsiden ned på en ren arbeidsflate. Legg batting på toppen av stoffet og skumpolstringet på toppen av batting. Legg kryssfiner på toppen av skummet. Trim rundt stoffet slik at stoffet strekker seg 6 inches forbi kanten av kryssfiner.

4. Trekk silken over toppen av kryssfiner og polstring. Ikke dra for tett, da dette kan rive det delikate materialet. Silke har en tendens til å rynke mer enn andre stoffer, så sørg for at du glatter ut foran for å fjerne rynker. Hammer håndverket pinner ca 1 tommers fra kanten av hodegjerden.

5.

Brett silke og batting over de andre tre sidene av hodegjerden. Trekk godt, men forsiktig for å unngå å rive silken. Sikre alle tre sider med pinner.

6.

Vri hodestøtten over. Still ditt jern til 'Lavt'. Rull ut trimbitene rundt kanten av hodegjerden. Fest trimstykkene med strykejernet. Start på laveste innstilling og øk varmen hvis nødvendig. Dette forhindrer at det varme jernet ødelegger silke.

7.

Monter hodegjerden til veggen med festebeslag.

Tips og advarsler

 • Du kan også sy kleden til silken. Bruk en tråd som passer til trimens farge, og sy i nærheten av trimmerens base for å skjule så mye av sømmen som mulig.
 • Et mykt, overfylt silkehodeplater legger til en elegant touch på hvert soverom. Du kan finne silketøy i en rekke teksturer og stiler på stoffbutikken din. En tyngre silke vil gjøre en bedre jobb med å gjemme eventuelle klumper og tekstur i polstring du vil bruke til å tømme hodegjerden. Velg et stoff du liker, og litt iron-on trim som koordinerer med stoffet. Ditt soverom vil ha et helt nytt utseende på kort tid.

  Andre artikkelen

  Slik kjøper du Vinyl Log Siding
  Omvendt osmose system vs vannmykner
  Hvordan er tømmer gradert?
  Verktøy som brukes til å kutte Clickboard laminatgulvbord
  Hvordan kaste et hus med solenergi
  Hvordan bygge en Cedar Closet
  Slik monterer du solpaneler fra fotovoltaiske celler
  Hvordan kutte et keramisk gulv
  Farger for barnas rom
  Slik lagrer du vann i kjøkken og bad
  Hvordan bygge boliger for eldre
  Alternativer til kjøkken benkeplater
  Slik fjerner du Redwood Tongue u0026 Groove Paneling
  Slik legger du til et kjøkkenskap med takkronkasting
  Slik legger du laminatgulv rundt en øy
  Korrekt gulvgjennomføring på betongplate
  Hvordan kutte en Stucco-vegg
  Slik bruker du borepumper
  Slik sorterer du blomster på en skumblokk
  Slik beregner du kostnaden for et blokkrom tillegg