Elk Antler Crafts

Elk Antler Crafts  Hvert år løper mannelskene sine vinger. Derfor er det ingen grunn til å skade en elg ved bruk av en elg-antler i et båtprosjekt. I Jackson Hole, Wyoming, er buer laget av elgegribere en turistattraksjon. Hobbyentusiaster finner mange kreative bruksområder for de kaste elgene, og noen håndverkere gjør sine livsformer til å skape hjemtilbehør og kunstverk fra elgegribber.

Møbler

Med de skarpe ender av elg-antleren pekte nedover, blir gevirer blitt Bordben for primitive møbler egnet for fjellhytte. 'Mother Earth News' anbefaler å lage bordet lite til bakken, på grunn av den ustabile naturen av antler-støttede bord. På denne måten lager du aksentbord for å dekorere en rustikk innstilling. Ved strategisk å arrangere og sikre elgegribere, gjør crafters en-of-a-kind-stoler, ved hjelp av gevirene for å gi armlener, stolben og jevn ryggstøtte.

Skulptur

Ta en cue fra elgvinklerbuene av Jackson Hole, Wyoming, bruker noen skulptører elghuggere til å lage enorme skulpturer, for eksempel skulpturer av livsstil hjorteskulpturer skapt av Peak Antler Co. Antlers er strategisk montert sammen for å skape en form. Elk gevir er brunaktig rød, lang og rett og varierer mellom 2 og frac12; og 5 meter i lengden.

Holdere

Formen på elg-antleren gir seg en rekke håndverksmuligheter for holdere, for eksempel en lysestaker, kleshylle eller pistolhylle. Avhengig av formenes form og størrelse kan crafteren gjøre den til en holder for en vinflaske, fiskestenger eller andre gjenstander. Holdere kan være utformet for å henge på veggen, stå fritt eller stille på bord eller tellere.

Lights

Stykke elgegribere sammen for å lage en lysekrone. Når du lager en stor lysekrone, bruk elghorn som er 5 meter lange. Å få tråden i chandleren krever omfattende boring av vinkelen. Bortsett fra dramatiske hengende lysekroner, bruker crafters elghuggere til å lage gulvlamper, bordlamper og støtter for andre belysningsarmaturer.

Materiell

I stedet for å bruke hele antler i et håndverkprosjekt, eller kombinere en rekke gevirer, kan crafter bruke en del av en vinger til å mote et annet element, for eksempel et knivhåndtak, salt- og pepper shakers, blyantholder, bookends eller en brevåpner. Mote knapper eller smykker fra et stykke tatt fra en elg antler. Skjær eller omform en del av en elg-antler. Se på antler som en erstatning for tre eller stein i et håndverkprosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en loft konvertering
Grønn teknologi for hjem
Slik slår du utendørs lette innlegg
Planer for å bygge en murstein grillgrill
DIY Hus Innramming Detaljer
Tin Vs. Shingle Roof
Hvordan å dekorere kjøkken tellere
Slik bytter du en gammel lysarmatur med en ny takvifte
Hvordan er MDF Wood Made?
Typer av treningsgulv
Hvordan ta en badekar
Slik installerer du stormpaneler
Epoxy Resin Problemer
Hva er forskjellene mellom LED-lamper og vanlige glødelamper?
Hvordan lage en loft konvertering
Hvordan brenner jeg trebjelker?
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
Ideer for å bygge en vinrack
Hvordan lage et nytt bad
Slik Bytter Historisk Hjemmestøping