Ferdig vaskerom Ideer

Ferdig vaskerom Ideer  Uansett hvor du har en eksos og vannoppkobling, har du plass til et vaskerom. Etterbehandling av rommet er ganske enkelt et spørsmål om å installere gulv og en veggdekning, for eksempel fliser eller linoleum. Legg vaskerommet til kjelleren din eller skjul det i et lekerom eller skap. Ideer for ditt ferdige vaskerom dekker problemer knyttet til dekorering av rommet og typer innredning som skal brukes i rommet.

Dobbeltrom

Å lage et vaskerom som fungerer som en annen type rom, er nyttig hvis du har mangel på plass i hjemmet ditt. Hemmeligheten er å kombinere de to ideene til et funksjonelt rom. Skjul bort vaskemaskinen og tørketrommel, så vel som klesvasken, for å gi rommet et rent utseende. Det er lettere å skjule frontlastemaskiner og stablingsmaskiner enn det er å skjule tradisjonelle topplastemaskiner. Skreddersydde skap i rommet, slik at skapene er store nok til å legge vaskemaskinen og tørketrommelen. Monter flere skap langs flere vegger i rommet å skjule forskjellige andre elementer. Lag ett stort oppbevaringsrom, eller slett rommet til et vaskerom / båtrom. Legg til et spesialbygd skrivebord for å gi plass til scrapbooking og andre håndverksaktiviteter.

Legg til mer lagringsplass

Gi det ferdige vaskerommet mer oppbevaring ved å legge hyller over vaskemaskinen og tørketrommel. Hvis du har topplastemaskiner, må du lage nok plass til toppen for å åpne uten å trykke på de første hyllene. For front loading maskiner, start hyllene noen få inches over maskinene. Vari hyllenes høyde for å gi plass til lagring av flere gjenstander, inkludert vaskeforsyninger, rengjøringsmateriell og diverse gjenstander. Bruk kurvkurver, metallkurver og stoffboller for å legge til flere colo r og stil til rommet. Disse kurvene og hyllene er den ideelle størrelsen for å lagre dine forsyninger.

Gjør rommet mer effektivt

Lag en strøm gjennom vaskerommet ditt for å gjøre det lettere å jobbe i rommet. Alt du bruker regelmessig, bør være innen rekkevidde. Legg for eksempel en klesvaskkurv eller stoffboks på toppen av tørketrommel eller i nærheten av tørketrommelen. Så snart klær kommer ut av tørketrommelen, kan du legge klærne inne i kurven og bære den til andre rom i huset ditt. Hold strykebrett og stryke nær tørketrommel for klær som trenger stryking. På samme måte bør alle rengjøringsmidler, inkludert flytende stoffmykner og vaskemiddel, være innen rekkevidde av vaskemaskinen.

Andre artikkelen

Dekorative gjenstander å sette i glassburker
Slik installerer du elektriske bokser til metallpinner
Money-saving ideer for Kitchen Renovations
Anbefalt måte å installere Faced Isolasjon på
Gjør det selv Guide til å konvertere huset vårt til solenergi
Monkey u0026 Elephant Themed Baby Room Ideas
Hvilke typer kryssfiner kan brukes utendørs?
Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet
Hvordan bygge en skjult bokhylle
Hvordan finne og kjøp billige verktøy
GearWrench Vs. Håndverker
Spray Skum Isolasjon Vs. Glassfiberisolasjon
Dekkpostmaterialer
Tips for å drive et bordssag
Slik bruker du en cut-off sag
Hvordan kjøpe modellhjem
Slik legger du et fundament for å hente sement
Hvordan Prime Textured Wallboard
Rotary Hand Tools
Hvordan ramme vegger i et nytt hus