Fun Window Curtain Colors

Fun Window Curtain Colors  Verden er full av farge, og hver farge gjør en uttalelse om omgivelsene. Uansett om du pynter et pjokks soverom eller lyser opp vaskerommet ditt, gir sjarmerende farger en følelse av lys og varme. En praktisk måte å legge til farge på et rom uten å male veggene, er å erstatte kjedelige gardiner med mer livlige. -kolorerte gardiner trekker oppmerksomheten mot vinduet og gjør en klar uttalelse om rommet.

Orange

Orange er en morsom farge som er en kombinasjon av rød og gul. Den består av lengre bølgelengder og er varm fargen. Faktisk er oransjeans primære ordforening 'aktiv'. Farger som er i oransjeområdet, omfatter melon, korall, laks, leire, fersken, kobber og rust. Ifølge Joshua Hughs of Color Scratch øker fargeorange oksygen til hjernen og stimulerer mental aktivitet. De beste stedene for oransje gardiner inkluderer idretts- og idrettsanlegg, helsemiljøer og dansesteder.

Gul

Gul er en ungdommelig, morsom farge som også er den lyseste fargen det menneskelige øye kan se. Gul er forbundet med lykke og solskinn og har en tendens til å gi deg en lett og lekfull følelse. Farger som utgjør gul inkluderer okker, elfenben, buttercup, gull, mandel, sitron og krem. Gul skaper en følelse av innovasjon og spontanitet, så det er spesielt effektivt når det plasseres i kreative miljøer, offentlige områder og kontorer.

Lilla

Lilla skaper en følelse av overflod og fortryllelse. Det er forbundet med eventyrbilder av veivisere, konger og tryllekunstnere. Lilla, kombinert med gul, er effektivt for å markedsføre barnas ting som barn forbinder fargekombinasjonen med et morsomt leketøy. Når du velger lilla, gir nyanser som lener seg mot den røde siden, i stedet for fiolett, en mer behagelig følelse enn en beroligende følelse. Ideelle steder for lilla gardiner inkluderer foredragshaller, spa-fasiliteter, fortryllende temarom og inngangsområder, for eksempel et hjemsted.

Andre artikkelen

Slik installerer du kjøkkenbunnskap
Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
Hvordan Estimere Tile Flooring
Slik fjerner du og tilbakestiller granitt benkeplater
Hvordan finne ut hva landet var før mitt hjem var der
Hva er en vannturbin?
Steel Vs. Vinyl dør
Home Siding fjerning
Hjemmelaget Wall Decor Ideas
Slik remodellerer og organiserer et bad
Slik installerer du en takvifte på et takloft
Baderom Remodeling Krav
Slik bruker du håndverkets radialarmsager
Hvordan lage Closet hyller
Hvordan remodel et trangt bad
Justering av venetiansk blinde kantlinje
Deler av et skråplan
Hvordan gjenopplive glassfiber dusjbase
Popcorn takfare
Problemer med isolering av polyuretanskum