Godbrun Maling Farger å bruke på et bad

Godbrun Maling Farger å bruke på et bad  Mens badet generelt utgjør en liten del av et hjemmes firkant, blir dette rommet ofte besøkt av både innbyggere og besøkende. For å sikre at badeplassen ikke kommer i konflikt med det estetiske du har så nøye opprettet i resten av huske på tid til dekorasjonen av badet ditt. Hvis du søker en beroligende, moderne og jordisk følelse for vaskerommet ditt, må du male veggene i en brun nyanse.

Barely Brown

I stedet for å dekke veggene dine med en undertrykkende tung brun, velg istedenfor en lett og diskret brun nyanse ved å velge en pastellbrun nyanse. Dette valget er spesielt klokt hvis badet du dekorerer er lite i dimensjon, da en dypere brun kan gjøre at rommet føler seg mindre enn det er.

Muted Brown

Hvis du vil ha den jordiske og moderne følelsen av en brun nyanse, men ikke helt klar til å forplikte seg til en dyp brun, velg en dempet brun som en brun skyggefull brunfarge. Denne fargen er nøytral, og som sådan vil dekke sammen med et utvalg av dekorasjoner. Den skyggefulle følelsen av denne skyggen kan hjelpe deg med å skape en åpenhet i et ellers lite badrom eller gi rommet ditt en fargefarge uten å overvelde plassen.

Khaki Brown

Lag et kult baderom med khaki brun. Khaki brune fargetoner gir rommet ditt en ren følelse og passer godt sammen med en rekke dekortyper. Velg khaki hvis du parrer veggene dine med et mossy eller salvassortiment av grønne nyanser i badet ditt.

Kastanjebrun

Gi dine brune vegger et fargespark ved å velge en kastanjebrun. Kastanjebrune har vanligvis rødt lys, noe som gjør fargevalg dypere og rikere enn en tradisjonell brun. Denne fargen fungerer som et dominerende tillegg til et badrom og er et godt valg for de som prøver å lage en uttalelse med sitt eget fargevalg.

Sjokoladebrun

Lag en sann setning med et sjokoladebrunt bad. Denne dype, mørke fargen vil sannsynligvis få oppmerksomheten til alle badbrukere. Hvis du velger å male veggene dine i denne tunge nyansen, kan du velge lettere badetilbehør, for eksempel hvite håndklær og vaskeutstyr, og la de rike veggene tjene som den dominerende baderomsdekorasjonen.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en trapper s hytte
Tips for Sanding Gips
DIY: Fiber Optic Star Ceiling
Hvordan lage betong benkeplater
Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping
Slik installerer du laminatgulv i en tilhenger
Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser
Hvordan velge farger for et soverom
Takfelt Typer
Hvordan velge fargen på laminatgulv
Slik installerer du en Split-Jamb Door Frame
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Hvordan bygge din egen garasje for billig
Bambusgulv mot laminater
Verktøy som brukes til å kutte utkledning av laminatplater
Ideer for å sette en flatskjerm-TV på en vegg
Hvordan å dekorere et stort soverom i blått
Slik formaterer du et kassettfilterfilter
Slik lager du ditt eget glassflis Backsplash
Liste over tankløse vannvarmere