Green Building Ideas for Homes

Green Building Ideas for Homes  Å bygge et hus som kan betraktes som grønt, betyr å kutte ned på bortkastet energi og øke total effektivitet. Det er lettere å bygge grønne ideer inn i et nytt hus enn å renovere et eksisterende hus for å gjøre det miljøvennlig. Å ta initiativ til å gå grønn når man bygger et hus, kan betale ut over tid - selv om det betyr mer penger foran, vil de langsiktige besparelsene mer kompensere for det første utlegget av tid, innsats og penger.

Skylights

Skylights kan lyse opp et rom 20 ganger dets størrelse, ifølge forfatterne av 'Natural Remodeling for det ikke-så-grønne huset.' Et lite takvindu kan derfor kutte ned på energiforbruket, og sparer strøm og penger. Et rørformet takvindu som lar sollys komme inn gjennom en liten kuppel og reflekteres inn i boarealet, har mange grønne fordeler.

Thermosiphon System

Et grønt varmtvannssystem som bør vurderes i bygningsfasen er termosiphonsystemet. Denne typen varmtvannssystem er ikke avhengig av pumper og elektriske kontroller, men snarere på tendensen til varmt vann å stige i å flytte vannet fra samlerne til lagertanken. Husk at tankbunnen av et termosiphonsystem må plasseres to meter over vannkollektoren. Som vannet i oppsamlerne varmer opp, blir det lett nok til å stige inn i tanken. Kaldere vann i tanken strømmer ned rør til bunnen av kollektoren som en del av sirkulasjonsprosessen.

Solbrennstoff

Ved å legge til et solarhus til ditt hjem, er det mulig å øke miljøeffektiviteten og potensialet til å vokse din egen grønnsaker eller urter. Hvis du installerer et blåsesystem i ditt oppvarmede drivhus, vil det overføre varme fra drivhuset gjennom boligen din så lenge drivhuset er riktig isolert.

Vindmølle

En generator for å skape likestrøm og sende den gjennom hele huset kan kjøres ved bladene på toppen av en vindmølle. Du trenger en kontrollboks for å regulere spenningen slik at den matcher spenningen i en bank med batterier. En omformeren vil konvertere likestrøm til vekselstrøm, som deretter kan strømme inn i hovedpanelet. Overvinne en suspendert periode med vindløs vær ved å installere en gassdrevet generator som også strømmer inn i det elektriske systemet når det trengs.

Strukturell orientering

Orientering av ditt hjem kan maksimere effektene av grønne bygninger og kan potensielt være like nyttig som innføring av mer energieffektive apparater. Du kan designe tak for å henge slik at de gir maksimal kjøling om sommeren, og du kan plassere rommene i huset for å maksimere fordelene ved solvarme om vinteren. Plantering av trær kan bidra til å blokkere sol og gi skygge om sommeren, og planting av buskhekk kan bidra til å blokkere kald vind fra huset om vinteren.

Andre artikkelen

Hvordan lager jeg et sammenleggbart rutetabell?
Slik installerer du kvartalsrunde rundt kjøkkenskap
Slik bytter du en enkeltstangsarmaturkran
Å bygge en strukturell beholdervegg
Slik glatter du kantene av temperert glass
Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
DIY Betong Bowl Mold
Hvordan bygger jeg et selvhus?
Slik installerer du Sheetrock rundt en dusjenhet
Hvordan dekorere et kjøkken som Ricardos
Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
Dørkonstruksjonsdeler
Hvordan Trim Tar Papir Rundt Vinduer og Dører
Hvordan lage merkelige eller vinklede kuttene rett første gang du bruker en mal
Slik måler du radius for bøye plater
Hvordan bygge elektriske solpaneler
Er et akvariumunderlag nødvendig for å holde levende planter i et ferskvannsakvarium?
Billig Solar Installasjon
Hva er fordelene med betonghjem?
California Building Code Krav for å bygge et dekk