Hallway Oppbevaring Ideer

Hallway Oppbevaring Ideer  I mange mindre hus og leiligheter er lagring og plass til en premie. Hvis hjemmet ditt har en gang, kan du finne måter å legge til ekstra lagring uten å ta opp verdifullt boareal. Når du planlegger oppbevaring av gangen, bør du vurdere hvordan du kan øke lagringsplass uten å ofre stil eller innredning.

Tall bokhyller

I en gang kan grunne bokhyller øke lagringen uten å ta opp mye plass. Finn de høyeste hyllene som er mulige, og rør dem ved siden av hverandre i hallen. Hvis du vil lagre varer med visuell appell, som bøker eller bilder, la bokhyllene åpne. For lagring av mindre attraktive gjenstander, suspender store paneler av stoff fra taket til gulvet for å skjule hyllene; Dette vil skape øyeblikkelig skjult lagring og legge til et skvett av farge og tekstur på gangen.

Benk

For en oppbevaringsenhet som også kan brukes som sittegruppe, bruk en oppbevaringsbenk. Se etter en benk med lagringsplass under en bevegelig topp eller en med innebygde hyller i bunnen. En benk med hyller lar deg lagre gjenstander i det åpne eller bruke kurver for å skjule og holde mindre gjenstander. Se etter benker som ikke hemmer bevegelse i gangen eller begrense hele spekteret av front- og skapdører. Når de er plassert i en inngangsparti, tjener benken som et sted for familie og gjester å sette på seg skoene eller legge poser når de går inn eller ut.

Hjørnehylle

I særdeles smale ganger, bruk hjørneområdet nær en dør for å holde elementer. Sett inn et sett med hyller som kjører hele høyden på veggen, eller bruk en kombinasjon av hjørnehyller og kroker. Legg polstring og polstring på toppen av en nedre lagringsenhet for å skape et sete for å sette på sko og gjør deg klar. Hjørneoppbevaring gjør bruk av gangplassen uten å begrense bevegelsen.

Speilskapsskap

For en dobbelthallig oppbevaringsenhet, velg et lavt skap med speilede dører. Se etter et slank, strømlinjeformet alternativ med smale dører som ikke vil blokkere gangen når den åpnes helt. Bruk kabinettets indre for oppbevaring og bruk speilene for rask bildekontroll når du forlater huset. På en mørkere gang har speil den ekstra fordelen av reflekterende lys for å gi inntrykk av mer plass.

Andre artikkelen

Slik viser du kvadratfilmen til teppe
Slik setter du opp en te-bensinstasjon
Små baderomsbelysning ideer
Slik installerer du takisolasjon
Slik lyder du på ditt hjem
Slik legger du til isolasjon i et hus
Hvordan nivå betong for flis installasjon
Hvordan fjerne tapetlim med stoff mykner
Ulike metoder for graving og boring for vann
Hvordan velge en god kjøkkendesigner
Slik bruker du boreskruer
Wood Deck Railing Instruksjoner
Slik måler du radius for bøye plater
Hvordan bygge en solenergi hjemme
Slik oppdaterer du utsiden av en Ranch Style Home
Hvorfor trenger jeg forurensningsforsikring?
Hvordan måle for støping
Hvordan lage skjermhylling
Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Slik reparerer du ødelagte keramiske fliser