Hva er fordelene med lavspenningsinnspente lys?

Hva er fordelene med lavspenningsinnspente lys?  Lavspente forsynt belysning, også kjent som pottbelysning, er et stilig tillegg til ethvert hjem. Disse lysene har vanligvis sirkulære rammer med små pærer innfelt noen få inches innsiden av dem, og hindrer sterke belysningseffekter. Innfelt belysning kommer med mange forskjellige rammestiler som du kan matche til enhver innredning.

Energieffektiv

Lavspente innfelt belysning er energieffektiv fordi den bruker kompakte fluorescerende lyspærer. Hver eneste av disse lyspærene kan spare huseiere over 40 dollar i energikostnader så lenge pæren varer, fordi pærene bruker 75 prosent mindre energi enn vanlige glødelamper, mens de varer lenger, ifølge Energy Star.

Flyttbar

I motsetning til de fleste andre lysarmaturer som må ha de individuelle lysene rettet før armaturet er installert i taket, kan innfelte lyspærer flyttes etter at de er installert. De er ganske varme, skjønt, og bør slås av minst en halv time før de er vippet. Boligeiere kan belyser spesifikke kunstverk eller arbeidsområder i et kjøkken med lavspenningsforsinket belysning.

Enkel å installere

Lavspenningsbelysning er lett å installere, ifølge Rona-maskinvareforretninger. Alle huseiere trenger er et eksisterende takutløp, hvor du kan erstatte dagens armatur med innfelt belysningsarmatur.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en plastisk diffusor for lysstoffbelysning
Forskjellen mellom laminat og tre
Slik bor du Åpne en lås
Slik bruker du Compact Fluorescent Lightbulbs
Slik installerer du en stand alene dusj i kjelleren
Hva trenger man å bygge et hus?
Eksempler på kjøkken benkeplater
Gjør det selv House Stucco
Hvordan legge Sidewalk Pavers
Slik bruker du en Craftsman Wet Vac
Slik oppdaterer du en Red Brick Peis
Slik installerer du Kraftmaid Base-skap
Hvordan kutte .125 Aluminium
Slik installerer du keramiske fliser over vinylgulv
Slik blander du Badekranet Farger
Vinyl vs tregulv
Hvordan måle en mantel
Ideer for små kjøkken remodel på et budsjett
Den beste måten å klippe laminatgulv
Slik fjerner og erstatter flis