Hvordan å pakke en murstein peis

Hvordan å pakke en murstein peis 

1.

Vri alle panelene med forsiden ned. Se etter et innrykk på baksiden som vil huse en monteringsklemme. En monteringsklep er et lite stykke tømmer som festes direkte til mursteinen. Panelet passer over klaffen til montering. Hvis panelene ikke har klipper, bruk en ruter til å lage en. Lag en 1 tommers dyp med 1 tommers bred med 8 tommers lang plass med ruteren.

2.

Mål baksiden av panelet for å bestemme plasseringen av monteringen klamre, og finn det tilsvarende punktet på mursteinen. Marker mursteinen med en blyant for å indikere stedet der klossen skal festes.

3.

Mål innrykkene på baksiden av panelene for å bestemme riktig tømmer for monteringsklemmer. Hvis du gjorde innrykkene med ruteren, bør tømmeret ditt være 1 av 1 trimmet til 8 tommer i lengden. Klipp tømmeret med en sag.

4.

Bor et hull gjennom mursteinen der monteringsklemmene festes. Bruk en bor med en murbore for å lage hullene. Skyv et mureranker i hullet, og trykk det på plass med en hammer.

5.

Bor et tilsvarende hull i tømmeret. Plasser monteringsplaten over ankrene, og kjør en murskrue gjennom skogen og inn i ankeret. Gjenta denne prosessen for hver monteringsklemme.

6.

Sett panelene over klaffen slik at klaffen sitter tett inne i innrykket i panelet. Hammerfinish neglene gjennom panelet og inn i monteringsklemmen. Legg en negl hver 6 tommer. Fyll spikerhullene med treskitt. ​​

Tips og advarsler

 • For små deler av murstein kan panelene være i ett stykke. Større vegger kan trenge flere paneler. Fest panelene sammen før du henger på veggen.
 • En utdatert, misfarget eller slitt murstein peis samordner ikke med stilen du prøver å oppnå i resten av stuen. Du kan føle at du sitter fast med mursteinen, med mindre du er villig til å komme inn i et stort byggeprosjekt. Det er mange måter å dekke murstein på. Maling vil forandre farge på murstein, men det blir ikke helt skjult. Skjul de unattractive mursteinene med trepaneler, og ingen vil selv vite at de var der. Bestil panelene for å passe til mursteinene fra en snekker eller kabinettmaker .

  Andre artikkelen

  Hvordan velge elektrisk ledning
  Slik installerer du en solid overflate benkeplate
  Hjemmelaget Cinder Block
  Slik installerer du kjellerfliser
  Slik kobler du solpaneler i parallell
  Country u0026 Curtain Decorating
  Hvordan kante en benkeplate med tre
  Hvordan lage en dekkblåtrykk
  Slik fjerner du kjøkkenskapets refacing
  Micro Torch Tips
  Slik fyller du Cavity Wall Insulation
  Hvordan kutte laminatgulv rundt varmeovner
  Hvordan Kutte Aluminium Ekstruderinger
  Hvordan Caulk en Damper
  Slik bruker du et lasernivå
  Bath Vs. Whirlpool
  Grants for Green Building Renovation
  Step-by-Step Cob House Construction
  Slik fjerner du hjemmelaget bakgrunn
  Hvordan male et rom: Alle kan gjøre det