Hvordan gjenopprette Lamp Shade Lim

Hvordan gjenopprette Lamp Shade Lim 

1.

Fjern lampeskjermen fra lampen og legg den på et bord. Wrap en tau målebånd rundt toppen av skyggen og noter diameteren. Legg til en tomme i målingen. Klipp et stykke flett til denne modifiserte måling.

2.

Mål diameteren på lampeskjærets nederste kant. Legg til en tomme. Klipp et flett til denne modifiserte måling.

3.

Mål lengden på ribbenene. Klipp et stykke flett i den nøyaktige måling for hver ribbe. Hvis lampeskjæret ikke har ribber, fortsett til trinn 5.

4.

Lim flettet, målt i trinn 3 over hver ribbe. Lim flettet til ribbenene først slik at den påfølgende festingen av topp- og bunnflettet dekker kuttflettene.

5.

Påfør lim i en tynn linje rundt toppen av skyggen. Ta fletteskåret i trinn 1 og sprut en dråpe lim under fletningens ende. Brett fletningsenden under u0026 frac12; -inch. Pin gjennom den foldede / limte enden og fest den til flettet under og lampeskjermen.

6.

Arbeid i seksjoner. Juster og trykk en to-tommers del av flettet til limet og pin det til skyggen. Flytt rundt diameteren til skyggen, trykk en del av flettet på limen og pin den.

7. Når du kommer til siste del av flettet, bestemme hvor mye ekstra lengde du har. Det skal være 1/2 tommer. Hvis det er mer enn det, klippe fletningen til den måling. Legg en dråpe lim under enden og brett den 1/2 tommer. Trykk det mot skyggen for å justere med den andre enden av flettet og pinne den.

8.

Start med slutten du først stakk, fjern pinnene i hver seksjon til du nå den andre siden. Fjern pinnen fra den andre enden av flettet.

9.

Gjenta trinnene 5 til 8 for bunnen av skyggen.

Tips og Advarsler

 • Hvis skyggen har en klutfôr, kan flettet limes innvendig på toppen og bunnen av skyggen for å gjenvinne lampeskjermlim. Bruk høymeltig lim på interiøret for å motstå pæreens varme.
 • Etter hvert som lampeskjermene blir eldre, og skyggen er utsatt for varmen fra lyspæren, kan skyggen stoff kontraheres eller setter eksponering av fabrikkens lim. Du kan gjenopprette lampeskjerm lim med bruk av gimp flettet. Dette er en flat flette som strekker seg i bredder på 3/8-tommers til u0026 frac12; -inch og er tradisjonelt brukt til å skjule sømmer. Braid skjuler stygt lampeskjerm lim og oppdaterer lampeskjermen.

  Andre artikkelen

  Beautiful Shower Tile Ideas
  Hvordan lage arched molding
  Slik installerer jeg IKO taktekking
  Slik remodeler du baderom rundt eksisterende fargerte badekar
  Slik Weatherize et hus
  Ulike former for kjøkkenøyene
  Hvordan lage en hjemmelaget Storm Shelter
  Slik installerer du en forsvinner loftsstege
  Hvordan måle et hus for sidespor
  Slik oppdaterer du en liten '50s bad
  Hvordan lage et hjem som holder seg kaldt i Florida
  Hvordan kutte Micarta
  Grants å bygge helt grønne hjem
  Slik legger du keramisk flis på betong
  Hvordan lage diagonale gulvfliser
  Slik installerer du en betongtema over Formica
  Hvordan lage et medisinskap
  Hvordan gjenopprette et 1960s moderne hus
  Hvordan bygge en runde brann pute
  Slik bytter du en ståldørramme i murverk