Ideer for å male et kontorområde

Ideer for å male et kontorområde  Malingen i kontorområdet ditt skal få deg til å føle seg rolig, komfortabel og fokusert på arbeidet ditt --- i det minste så langt som maling alene kan gjøre disse tingene. Mens noen mennesker finner dristige farger beroligende, kan du dra nytte av mer fra nøytrale og varme toner. Men et rom som er for nøytral, kan være kjedelig og få deg til å føle deg trøtt, så prøv å forestille deg hvordan fargene vil få deg til å føle deg når du setter deg på jobb før du forplikter deg til å velge malingen.

Grey and Brown

Det kan høres kjedelig ut, men grått og brunt kan kombineres for å lage et veldig innbydende kontorlokal. De varme brune tonene kan hjelpe deg til å føle deg komfortabel og avslappet, mens det kalde grået kan bidra til å holde deg energisk. Mal de nedre delene av veggene en middels kjølig grå, for eksempel en noen nyanser lysere enn stormskyene, og legg deretter et stykke dekorativt horisontalt trim på 3 til 3-1 / 2 meter opp. Mal den øvre delen enten sjokolade eller khaki, avhengig av smak og hvor mye naturlig lys rommet mottar --- du kan gå med mørkere farger i lysere rom uten å få dem til å være for lukket. Hvis du vil ha et fargestoff, maler du trimmen burgunder eller lyser på rommet ved å male det lyse hvite. Bruk samme farge på grunnplankene, hvis du har noen.

Gul

Forskjellige mennesker har forskjellige reaksjoner på farger, men i Feng Shui, praksis med å bruke romarrangement og innredning for å påvirke energien i rommet, gul betraktes som en god kontorfarge fordi det antas å stimulere tankene dine og kreativiteten. Prøv flere gule farger for å se om man appellerer til deg. Myke, varme gull fungerer godt, spesielt hvis du har mørke tremøbler på kontoret ditt for å utfylle disse tonene. Prøv en dyp gul på en vegg og myke, kremete gule på de andre. Du kan til og med belegge de øvre delene av en eller flere vegger i korkplaten til hengende notater, så gul fungerer ganske bra med denne fargen. Hvis gult ikke føles helt riktig for deg, kan du prøve å skifte mer inn i den oransje delen av spekteret. En lys tangerin eller myk sherbetskygge kan være akkurat det du trenger.

Blues and Greens

Hvis ditt arbeid krever kreativitet, prøv blek til middels blues og greener, spesielt de som minner om hav- eller himmeltoner. De kan gjøre et romfølelse ekspansivt, og de kule farger pleier å være forbundet med fantasi og kreative forsøk. Blått representerer ofte fred, orden og pålitelighet, ifølge Bloomsburg University of Pennsylvanias grafiske designavdeling, noe som gjør det til et godt valg for et kontormiljø. Hvis de mykere nyanser virker for kjedelige for deg, kan du prøve en kobolt aksentvegg eller en svamptekstur for å legge til mer visuell stimulering. Blå koordinerer godt med metall, glanset svart og glass kontormøbler, mens grønn fungerer godt med disse og det varmere utseendet på de fleste treverk. Grønn kan også være forbundet med rikdom, spesielt i USA, hvor det er fargene på penger. Dette kan hjelpe deg med å knytte kontormiljøet ditt med å vinne rikdom, noe som gjør det til et mer innbydende sted for deg å være.

Andre artikkelen

Cylinderbore Gauge Instruksjoner
Slik installerer du fliser i Backsplash
Slik installerer du en kabeldekkstang
Informasjon om bygging av grønne hjem
Hvordan male en metallgardørdør for å se ut som tre
Hvordan dekke en skadet flis på kjeller gulv
Slik renoverer du utsiden av et 70-talls stilhjem
Gjør-det-selv badstuer
Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler
Hvordan å forsegle steinveggfliser
Slik installerer du en ny skjerm på verandaen
Slik installerer du laminatgulv på ujevne eksisterende gulv
Materialer som brukes til bygningsstiftelser
Slik paneler betongvegger
Radiant gulvvarme mot luftvarme
Angle Iron Types
Hvordan bli kvitt Post-Construction Dust
Slik legger du til en elektrisk utgang til en kabinett
Hjemmelagde Log Homes
Hvordan bygge en skygge Arbor av taket på huset ditt (bilder)