Kinesisk Granittfarger

Kinesisk Granittfarger  Kinesisk granitt tilbyr hjemmekunstnere et bredt utvalg av farger. De kjører spekteret fra subtil beige til intens svart, med mange variasjoner i mellom. Granittfargene kan forbedre ditt hjems designelementer og forvandle kjøkkenet ditt eller badet til et inspirasjonstempel.

Xili Red eller Chili Red

Til tross for intensiteten i navnet, er chili rød granitt fra Kina vanligvis en blek farget granulat med variasjoner i skygge. Svært populært i Singapore, er chili granitt verdsatt for sin holdbarhet og overkommelighet. Ifølge forskning på 1000 Granittfarger gir chili granittene et slående og romantisk utseende. Farger inkluderer en varm og rødbrun og en subtil skygge av fersken eller rosa beige.

Stor hvitblomst Granitt

Hvit granitt kommer i mange nyanser, med variasjoner avhengig av opprinnelseslandet. En av de mest populære nyanser av hvit fra Kina er Big White Blomst Det inneholder flekker av hvitt og kullgrå. Denne granitten passer godt sammen med rustfritt stål kjøkkenutstyr for å skape et elegant, moderne utseende.

Beige Granitt

Beige granitt er en av de mest populære nyanser av granitt fordi den varierer i fargetone og tekstur, med nyanser av brunt, gull og beige. Ifølge granittfagfolk på 1000 granittfarger gir beige granitt fleksibilitet i design på grunn av sine nøytrale toner. Den gir også en 'gammeldags' stil til et kjøkken eller bad, spesielt når det er parret med mørkere skap.

Gul Granitt

Kinesisk gul granitt er kjent for hardhet og holdbarhet. Den varme tonen ligner beige granitt, med en ekstra forsterkning av gull. Den inneholder ofte svarte eller brune flekker for mer dybde og dimensjon. I USA er gul granitt et foretrukket valg for spec-home konstruksjon fordi den fungerer med de fleste fargeskjemaer.

Kinesisk svart granitt / Shanxi svart

Svart granitt er blitt det mest populære valget for benkeplater, forfengelighet og barer. Prisen på svart granitt har gått ned, fordi den nå produseres i store mengder. Kinesisk svart kan være utsatt for fine sprekker og pitting, og mange uetiske forhandlere bruker oljer og fargestoffer for å skjule feil. Den mest tette kvalitet og høyest priset svart kinesisk granitt er kjent som Shanxi Black.

Green Pearl

Kinesiske grønne granitter spenner fra blek jade til skoggrønn og inneholder ofte glimmerflak. Grønne granitter passer godt sammen med hvitt skap og luftige atmosfærer. Glimmerflakene reflekterer lys, og viser oppmerksomheten til variasjonene i skyggen og grovkornet. Paler greens kompliment mørkere tre skap og interiør aksenter.

Andre artikkelen

Hvordan remodel produserte hjem
DIY: Grommet Gardiner
Hva er et tyngdekraftvarmesystem?
Hvordan velge en Cedar Fence Stain
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Slik fjerner du mal fra et pre-behandlet treverk
Hvordan fungerer en Anti-Scald-kran?
Hvordan bygge en skoskap
Slik fjerner du teppeunderlag fra et tregulv
Slik bruker du Metal Joist Hangers
Alternativer for badekar og dusjkabinett
Hvordan kutte Dowel Rods
Kobber blinkende alternativer
Slik installerer du en aluminiumterskel
Slik installerer du CertainTeed Fiber Cement
Slik isolerer du et eksisterende betonggulv
Hva er Lap Siding for et mobilt hjem?
Tilskudd til restaurering av historiske hus
Slik installerer du innvendige dører
Definer suspendert tak