Moderne belysningsteknikker

Moderne belysningsteknikker  En messinglysekrone, mens klassisk, stikker ut som en sårt tommel i et moderne rom. Å bruke moderne belysningsdesign er nødvendig for det moderne hjemmet som det utfyller innredningen. Fersk belysningsteknikk har strømlinjeformede armaturer og høyteknologiske belysningsløsninger for å gjøre oppgaven med å lyse et rom så hyggelig som det er å dekorere.

Innfelt belysning

Innfelt belysning er en vanlig enhet som brukes i moderne belysningssystemer for å gi en rom en subtil glød på en strømlinjeformet måte. Innfelt belysning består av inventar implantert i tak og vegger, ofte i vanskelig tilgjengelige områder. For eksempel er innfelt belysning vanlig i kjøkken i bakplaten eller langs veggen over skapene. Bruk innfelt belysning for å belyse boksene eller kunstverket. I stedet for å forsøke å gi jevn glød til alle områder i rommet, fokuserer innfelt belysning på mindre områder på en elegant måte som passer til det moderne hjemmet.

Kabelbelysning

Kabelbelysning er den moderne versjonen av sporet belysning, som har vært tilgjengelig i mange år. I stedet for lysarmaturer som er koblet til et metallspor, henger lysene fra to kabler, slik at du kan trekke og plassere dem langs kablene etter dine behov og ønsker. Det generelle utseendet er ekstremt moderne, til og med futuristisk. De fleste produsenter av kabellampe produserer lysarmaturer i en rekke stilarter, slik at du kan mikse og matche dem langs kabelen eller holde deg til en type hvis du foretrekker.

Moderne versjoner av klassikere

Lysbutikker er i overflod med moderne versjoner av klassiske lysarmaturer. For eksempel, i stedet for en klassisk krystallkroner, kjøp en som har glatte glassperler som henger og omslutter et sentralt lyspunkt. I stedet for tradisjonelle messingsconces med klassiske engravings, velg en krom og glass sconce å fungere som en belysning aksent for veggen din. Du kan finne moderne alternativer til de mest tradisjonelle stilene av lysarmaturer for å harmonisere med innredningen din.

Andre artikkelen

Slik setter du inn en skrue i en betongmur
Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
Hvordan å vite hvor tyk å påføre isolasjon til vegger
Hvordan stoppe rust i negler
Kan solenergi brukes på et skyggelagt hus?
Hva er en Masonry Peis?
Slik installerer du paneler på gips
Hvordan feste Joist Hangers
Slik fjerner du linjer i paneling
Slik installerer du korrugerte metalltak i tak
Hvordan Silence Grow Room Noise
Enheter brukt til solenergi
Slik installerer du glass i skapets dører
Slik legger du til en håndholdt dusj på et badekar
Hva gjør vannet hardt eller mykt?
Slik installerer du et aluminiumsvindu i en stålstammeramme
Hvordan jobbe med tørr mørtelmiks
Hvordan måle avstanden mellom gjengede hull
Sikkerhetstips ved bruk av en Wood Router
Slik heller du sement for en uteplassforlengelse