Rustikk vestlige dekorative ideer

Rustikk vestlige dekorative ideer  Innredningen ditt hjem i rustikk vestlig stil kan variere fra små berøringer av det gamle vesten til et gjentagende cowboymotiv, til utallige vestlige stilmøbler og innredning. Bestem hvor autentisk du vil ha den vestlige hjemmeinnredningen, og start deretter speidingen for de elementene du trenger i butikkbutikker, matbutikker og moderne cowboy-stilbutikker.

Stoffer og farger

Rustikke vestlige stoffer er helt naturlige, og vanligvis rotfestet i bomullsindustrien. Bruk muslin, flanell eller lignende stoffer i calico, rutete eller plettete mønstre for din vestlige stilinnredning. Det samme stoffet kan brukes til sengetepper, vindubehandlinger, duker og møbelkaster, men for å unngå å få en titt som er for opptatt, velg ett eller to av disse elementene for å dekorere i en dristig plaid, bruk deretter krem ​​eller naturfargede bomull stoff for resten. Unngå lyse hvite og store mengder ren svart. Hold deg i stedet med brune, oransje, blå, røde og grønne toner.

Tre og vegger

Tungt tre med klart lavglanset lakk er en hovedrolle i det rustikke vestlige motivet. Velg tre møbler som ser forvitret ut eller forstyrrer deg selv med et brennstoffsett, stålull og lignende behandlinger for å kunstig øke utseendet. Stor, grovkutt logg og sovesofaer er hjemme i en rustikk hytte, mens enkle tre stoler og bord er gode for kjøkken og spisestue. Hvis du har ekte trepanel i hjemmet ditt, må du ikke male det. Hvis ikke, gå for en offwhite som gir en nøytral bakgrunn for din andre innredning.

Dekorative elementer

Bruk et naturtema for din Rustikk vestlig hytte. Avhengig av hvilken del av vest du er i, kan dette bety kaktus og coyoter eller furutrær, hjort og elg. Velg kjøkken og bad tekstiler med disse dyr temaene, og dekorere hele hjemmet med tørkede blomster og grener. Selvfølgelig passer bevarede dyreskinn og hoder også på temaet, men det kan være for mye for noen moderne følelser. Hvis du leter etter mer av et 'Wild West' -tema, kan du hente gamle biter av hesteklips (biter, tøfler, stenger og hestesko) fra veggene, og bruk slitte lærakenter og hestemotiver i hele hjemmet. Når du velger metallakkenter , rustfritt jern, antik messing og polert sølv passer alle vestlige temaer godt, mens lyse messing og aluminium bør unngås. Kobber fungerer godt i kjøkken og bad, men bør brukes sparsomt i resten av hjemmet.

Andre artikkelen

Hvordan bruke hodet ditt og undersøke hullene i huset ditt for ditt hjem Energitilsyn
Slik fjerner du Vinyl Siding når du bruker Stucco
Hvordan Estimere kostnaden av tre persienner
Hvordan sette opp Crown Molding
Hvordan bygge en garasje med 12 fottak
Slik tester du avløpsrør
Komponenter av horisontale persienner
Hvordan lage en vegg på Sheetrock
Hvordan bygge en Crown Molding Piece for Skap
Slik installerer du en takvifte på et takloft
Hvordan du planlegger stuen remodeling
Tile Vs. Laminat i kjøkkenet
Attic Isolasjonsmetoder
Marmor vs Granitt tellere
Slik installerer du Tarkett laminatgulv
Hvordan å Stain et Speckled Betong Gulv
Slik lager du åpen kjøkkenoppbevaring uten skap
Slik søker du Vinyl Siding til hjemmet ditt
Hvordan bygge en Cedar Closet
Innredning med blått