Slik dekorerer du Windows med Iron Curtain Rods

Slik dekorerer du Windows med Iron Curtain Rods 

1.

Velg vindusbehandlinger som du vil parre med jerngardinstavene. Ta bilder av gardinestengene dine i lyset som er vanligst på rommet, og ta bildene til butikken med deg. Iron curtain stenger kan virke tung og utsmykket, så velg vindu behandlinger som utfyller den stilen. Velg gardiner i en farge som utfyller patina av stengene selv. Vurder resten av innredningen i rommet. Hvis du har tungt mønstrede møbler i hele rommet, vil gardiner i en farge, men et tungt, luksuriøst stoff være mest hensiktsmessig.

2.

Klatre på stolen og bruk stud finder du for å finne studene over vinduet ditt. Merk studene med blyanten din. Dette er stedene hvor du skal feste stangfester for å holde opp jerngardinestangen. Med noen vindubehandlinger kan du installere brakettene i gips. Men jernstengene er tunge og trenger støtten til studene.

3.

Hold brakettene over blyantene dine og bruk bore- eller skrutrekker for å bore skruene på plass. Du trenger minst tre braketter: en for hver ende, og en for å støtte midt på stangen. Sett inn en brakett hver tredje fot hvis stengene er lengre enn normalt.

4.

Skyv gardinene over gardinestangen, med forsiden av stoffet vendt ut. Løft gardinestangen med gardinene på den over brakettene, og senk stangen på plass. Juster gardinene slik at de ligger jevnt på jernstangen.

5. Overvei å bruke løs stoff og draper det over stengene som swag i stedet for å installere tradisjonelle gardiner. Det løse stoffet kan gi balanse til en ellers tung aksent som jerntennestengene. Løst stoff er ofte billigere enn gardiner, og du kan enkelt endre det hvis du endrer innredningen til rommet ditt.

Iron curtain stenger kan være en unik aksent til alle rom. Den grove metallfinishen legger til en gammel verdens detalj i vinduene dine, spesielt når de er parret med monterte vindubehandlinger. Iron curtain stenger er enkle å installere, selv om de kan være tyngre enn vanlige gardinstenger. Å velge de beste vindubehandlingene for stengene kan være mer tidkrevende, da du må vurdere både din personlige smak i vindubehandlinger og hva som passer best til din eksisterende innredning.

Andre artikkelen

Instruksjoner for en skorsteinrør
Slik legger du til grunnstøping
Slik installerer du kommersielle innvendige metalldører i en bygning
Hvordan bruke en liten metallbrems
Vinyl Siding Vs. Tre Siding
Slik installerer du keramisk fliser på resterende lim etter fjerning av linoleum
ADA Striping Regulations
Slik bytter du en ødelagt vindusrute raskt og enkelt
Hvordan figurere konkrete blokk for stiftelsen
Hvordan Koble Tregulv u0026 Gulvteppe
Hvordan kutte takskifter
Slik installerer du en Tile Edge Backsplash
Hvordan kutte hjørne trimme med en Coping Saw
Slik tipper du en tiki tak
Typer glass solpaneler
Slik kutter og installerer Wood Trim
Hvordan legge Hardwood Flooring på trapper
Hvordan bygge en bord og batten dør
DIY: Prefab laminat benkeplate
Metoder for installasjon av elektriske betongbokser