Slik monterer du en brystplate på en vegg

Slik monterer du en brystplate på en vegg 

1.

Bruk en studfinner til å finne studene i veggen nær det området du ønsker å montere brystplaten på. Studstedet kan begrense hvor du kan henge brystplaten. Merk studen med en penn. Studfinner kan kjøpes på maskinvare-, rabatt- og boligforbedringsbutikker.

2. Bruk en hånd eller motorsag til å kutte et treverk som måler ca 6 tommer bred av lengden på det indre av brystplaten og er 2-tommers tykk. Vanligvis vil boligforbedringsbutikker kutte tre til målingene dine gratis hvis du kjøper veden i butikken.

3.

Sentre treverket over veggen på øynene nivå, ca 5 meter fra veggens bunnplate. Du vil sikre dette treet til studen. Brystplaten monteres på treet.

4. Mål 1- tommer ned fra toppen av midten av brettet og hamrer en 5-tommers lang negl gjennom skogen, gjennom veggen og inn i studen. Mål 1 tommers opp fra bunnen av midten av brettet og hamrer en 5 tommers lang spik gjennom skogen, gjennom veggen og inn i studen. Pass på at hammeren neglene er minst 1 tommers fra kantene for å unngå å splitte treet. Ifølge The Natural Handyman vil selv nytt tre splitte seg hvis du spiker for nært til kanten.

5.

Hold brystplaten oppe på baksiden av brystplaten, som om den skulle bli slitt. Mål avstanden mellom selebåndene. Senter og merk denne måling med en penn ca. 1 tommers ned fra toppkanten av treet festet til veggen.

6.

Hammer en 5-tommers søm i hver av de to merkene som er trukket på veden som er festet til veggen, slik at neglene kan stikke ut over 1 cm fra hverandre.

7.

Klipp 2 strips av filt som måler 2 tommer bred med 3 tommer lang. Pak filtstrimmene rundt hver negle, lim filten til neglen med en limpistol.

8.

Løft brystplaten med selen (skinnremmen) over naglene som rager ut fra treet på veggen. Det kan hende du må bruke en stige for å se naglene tilstrekkelig. Senk selebåndene på de filtbelagte neglene. Plasser brystplaten på neglene slik at brystplaten henger på nivået. Trykk brystplaten så langt tilbake mot veggen som mulig.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke 5-tommers skruer i stedet for negler, men de er vanskeligere å feste på skogen og inn i studene. Det er lettere å skru skruer av denne lengden med en boring.
 • Brystplater var en integrert del av en kriger eller ridders kroppsarme. Ifølge middelalderske Tymes, ved 1300-tallet, ble en brystplate utformet for å passe til bæreren og laget av jern eller sammenføyde stålplater. Brystplaten sørget for beskyttelse for brukerens fremre torso og sider og ble festet til kroppen med skinnremmer kjent som en brystplate sele. Monter en brystplate på veggen ved å henge brystplaten fra taktekkingsklemmer hamret inn i veggene på veggen. Studene vil tilstrekkelig støtte vekten av brystplaten for en sikker veggvisning.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage et energieffektiv hustak
  Hvordan bygge en In Wall Bookcase
  Slik konverterer du et hjem til solenergi
  Hvordan kutte Crown Molding for Ceiling
  Hvordan Estimere Tile
  Slik taper du dine egne solceller
  Hvordan fjerne Caulking fra en bad dusj
  Hva er behandlinger for en betongpynt?
  Ting å henge på en Shepherd's Hook
  Hvordan kutte Aluminium Trim
  Slik konverterer du Recess Lighting til Track Lighting
  Slik løser du et badekar
  Hvordan remodel et kjøkken rimelig
  Alternativ til treforming
  Slik kobler du til solenergi
  Skifer Vs. Granitt benkeplater
  Hvordan isolerer jeg en vegg til R23?
  Hvordan String en Roll Up Sun Shade
  Hvordan sette ankerbolter til betong med epoksy
  Bytt gasspeis til direkte ventil peis