Solar Cover Sammenligning

Solar Cover Sammenligning 

Typer av deksler

Den billigste soldekselet er bobledekselet, en oversize versjon av boble-wrap-emballasje laget av UV-stabilisert polypropylen eller polyetylen og motstandsdyktig mot tåre eller forringelse. Grunnlags vinyldeksler uten luftkaviteter mangler isolasjonsverdi, men er tyngre og mer holdbare enn bobledeksler. Isolerte deksler har et flytende lag isolasjon forseglet mellom to lag vinyl. Ugjennomtrengede deksler reduserer solvarmeabsorpsjonen mer enn gjennomsiktige versjoner.

Manuell vs Automatisk

Opptaksspoler, enten bærbare eller innebygde, forenkler fjernelsen av dekselet sterkt ved å vikle det opp eller rulle det ut som en hageslange. Det andre alternativet er manuelt å kaste sammen og utfolde det våte dekselet før og etter hver svømmetur.

Brukstips

Energibesparelser maksimeres når et solcellepanel er fjernet like før bruk og erstattet umiddelbart etterpå.

Energibesparelser

US Department of Energy estimerer at et bassengdekke for 1000 kvadratmeter basseng, oppvarmet til 82 grader F med naturgass ( ved 50 cent per term) kan spare $1800 til $2400 i en enkelt svømmesesong. En god kvalitet pottedeksel med en spole for den størrelsen bassenget kan koste $300 til $600, levert.

Andre fordeler

Redusert fordampning på grunn av et solbaddeksel dekker bassengvann og reduserer kjemisk forbruk. En soldeksel holder også vind-blåst rusk ut av bassenget. Noen tunge deksler bruker innebygde spor på sidene av bassenget. Disse enhetene kan ofte støtte vekten av et ville-drukne offer, og forbedre den samlede bassengsikkerheten. Svømmebassenger og spa taper omtrent 70 prosent av varmen gjennom fordampning. En soldeksel, også kalt termisk teppe, er den mest effektive måten å redusere varmetapet ved å skape en isolert dampbarriere - slashing oppvarmingskostnader og forlengelse av svømmesesongen. Det finnes flere valgmuligheter, men US Department of Energy anbefaler å bruke 'et deksel designet spesielt for svømmebassenger.'

Andre artikkelen

Marmor Tile Installasjonsverktøy
Slik installerer du fliser over eksisterende fliser på badet
Slik kalibrerer du en strømningsmåler
Rimelig Gulv Alternativer
Tropiske ferskvannsplanter
Slik Fest Laminert benkeplater til et kabinett
Hvordan beregne Vinyl Siding
Hvordan å glatte et strukturert tak for å male det
Hjemmelaget Tre Konserveringsmidler
Slik endrer du tidszonen på et Barolo Atomic Clock
Hvordan bygge fotovoltaiske solpaneler
Slik kjøper du trekant
Slik avslutter du fleksible skorstein linjer
Vask Installasjonsinstruksjoner
Hva legger verdien til et hus?
DIY tre hyller
Slik bytter du voks på et toalett
Hva er en Powder-Actuated Nailer?
Slik legger du til et bidet til et standard toalett
Hvordan lage en Wall Tile Mosaic