Tradisjonelle soverom Ideer

Tradisjonelle soverom Ideer  Et tradisjonelt soverom design påkaller en følelse av fortiden og bruker klassiske elementer for å skape en trøstende atmosfære. Når du planlegger ditt soverom design, se etter sengetøy, møbler, belysning og veggbehandlinger som har et snev av gammeldags sjarm; arbeide i favorittfargepaletten din, og skreddersy hvert element for å endre designet slik at det passer til dine individuelle smaker.

Headboard

Endre hodegjerden er en måte å skape et fokus på for et tradisjonelt soverom. i et lite soverom tar et tavle litt plass, men har stor innvirkning. Se etter en trehodeplate som bruker dekorative støping på kantene, skåret detaljer rundt kantene eller forsenkede paneler. Du kan kjøpe en headboard fra en møbler forsyning butikk, eller se etter et antikt alternativ for en ekte touch av tradisjon. For ekstra innvirkning, velg et hodegjerde som har en matchende baseboard. Hvis du vil legge til en mer luksuriøs berøring, finn et quiltet hodegjerde i en tradisjonell form.

Bakgrunn

I stedet for å bruke standardmaling på veggene i soverommet, legg til en tradisjonell følelse med mønstret tapet. Hold deg unna moderne moderne utskrifter, og bruk i stedet for subtile, undervurderte alternativer. Du kan velge en bred stripe i to nyanser av samme farge, for eksempel, eller finn en blomsterkontrast med lav kontrast. Koble tapetet med dekorative støping til grenser med gulv og tak for et ferdig utseende.

Canopy Bed

For å påberope en følelse av gammel verdenstradisjon i soverommet, velg en himmelseng. Se etter en trebjelkeramme med utskårne ben og stolper; For en dristigere utsagn, velg en som har en dekorativ treplattform for å koble de fire innleggene. Du kan velge en baldakin som har en topp baldakin, eller se etter en som har gardiner som kan trekkes rundt sengen for ekstra personvern og atmosfære. Bytt ut tunge gardiner med rene paneler for en oppdatert touch på tradisjon.

Belysning

Når du designer et tradisjonelt soverom, velg belysningsalternativer som bruker flytende lys og intrikate detaljer; unngå firkantede former og ultramoderne metallfinisher. Du kan velge små nattbordslamper med mønstrede nyanser, for eksempel, eller bruk en tradisjonell lysekrone for et snev av drama og romantikk. I et lite soverom kan du installere sconces på sidene av sengen for å eliminere behovet for sidebord uten å ofre lys.

Sengetøy

I moderne soverom har sengetøy en tendens til å være enkel når det gjelder mønster, stil og farge; I et tradisjonelt soverom, se etter mer frilly eller utsmykkede sengetøy. Start med et ruffet sengenskjørt, legg til kontrastark, topp med en dekorativ dyne og avslutt med et sett med accentputer. Se etter små utskrifter i et blomstert eller naturlig tema, og unngå geometriske mønstre. For en overraskende touch, velg tradisjonell sengetøy i uventede moderne farger.

Andre artikkelen

Slik installerer du Marble Tile på en dusjvegg
Hvordan bygge en tre hånd railing
DIY Oppvarmet flis
Installere en Con Edison varmtvannsbereder
Badekar til dusj konvertering
Slik gjenoppretter du kjøkkenskap uten sliping og gjenvinning
Slik løser du innvendige hjørner av gips
DIY Central Vacuum
Hvordan kutte slippe takfliser
Tips om å gå grønn på skolen
Hvordan Miter Cut Wood Molding
Slik legger du underlag
Hvordan bruke elektriske kalipre
Slik installerer du badeplattformer
Innebygd kabinettideer
Hva er hensikten med isolasjon?
Slik beregner du teppe per kvadratfot
Instruksjoner for å bygge tretrapp
Slik konverterer du en oljebrenner til en naturgassbrenner
Hvordan lage et bad rom