Tuftex Tepper Styles

Tuftex Tepper Styles  Tuftex er en linje av teppe fra produsentene på Shaw Industries. Ifølge firmaet fokuserer Tuftex-serien av tepper på komplementering av hardt overflate gulv --- som tre, keramikk og stein --- med et bredt utvalg av nøytrale, salvie og taupe farger på den rike og varme enden av fargeskalaen . På grunn av dette fokuset på tekstur og farge vil kundene finne mange stiler av Tuftex teppe.

Solids

For så vidt som grunnleggende stiler, tilbyr Shaw Industries ikke mindre enn 15 solide farger av Tuftex teppe. Hver solid versjon har bare en subtil tekstur, som den vaguerte houndstooth-utseendet på 'Shall We Dance' -stilen. 'Shall We Dance' kommer i 48 fargevalg, alt fra den hvite 'Venus' til den lysegrønne 'Meadowgrass' til mørke mocha nyanser. Andre solide stiler kommer i like mange farger. De lyshårde faste tepper som heter 'Disse drømmene' og 'Dager som dette' kommer i farger som alabaster, pulverblått og mauve, mens 'It's Time', 'Misty', 'Second Wind' og 'Ono Bay' skrå mørkere for å inkludere slike fargetoner som 'Chester Brown', 'Brown Derby' og nesten kull 'Nightshade.' Disse solidene kommer inn i så mange som 53 fargevalg hver.

Teksturer

Shaws Tuftex linje tilbyr også tepper med litt dristigere teksturer. Disse alternativene blander iblant nyanser til å lage tekstur, for eksempel 'Melody Cool' -stilen, som blander to lignende farger for å skape en tekstur. For eksempel skaper offwhite og taupe 'Aspen Yellow', mens seafoam grønn og grå skaper 'Celadon.' 'Caliente' -stilen har en lignende stil med mindre tråder, mens 'Fly Like a Bird' bruker solide farger med en Berber-lignende tekstur, og 'Moon Shadow' blander tre eller fire fargetoner for å lage både jordiske farger - -som 'Kiwi Tint' --- og lyse farger som vises nesten kanarieful eller varm rosa. 'Wild Thing' er en shag-lignende høytliggende teksturert teppe med lyse fargetoner som 'Lively Lime'; mer dype høyt stappete teksturerte stiler inkluderer 'Travertino', 'Super Chic', 'Butterfly Wings' og 'Cota De Casa.' Andre teksturerte Tuftex-stiler inkluderer de tykke trådene 'Lonely Hearts', 'My My My', 'Fly Like a Bird', 'Someday' og 'Shepard's Moon', som alle kommer i mørkere farger. faste farger, teksturerte stiler kommer i dusinvis av forskjellige nyanser.

Mønster

Mønsterte tepper gir de tydeligste av alle Tuftex-stilene. 'Arezzo', 'Aris', 'Rapid Transit', 'Alternative Fuels' og 'Tapis 'i stripete mønstre, hver med en kombinasjon av farger som tan, brun og svart eller jegergrønn, ert grønn og grå.' Heat Wave 'og' New Wave 'har lysfargede bølgete linjer på earthtonene, mens' Bella Flora , 'Gemini', 'Hull til himmelen', 'Energieffektivitet', 'Bay Bridge', 'Solar Power' og andre har noe floral to-tonet mønster. Andre mønstre inkluderer kvadratkontrollene av 'Crystal Visions' av 'Magic Time', flekkene på 'Garden Island' og diamantformene av 'Reminiscing.' Mønstret Tuftex-stiler kommer vanligvis i omtrent et dusin fargevalg, men så Jeg stiler sport opp til 53 forskjellige fargetoner.

Andre artikkelen

Ideer til baderomsflis nisje
Hvordan virker en klimakontroll?
Hvordan velge belysning for ditt hjem
Slik installerer du Lisboa Cork Flooring
Hvordan kutte DuraStone
Hvordan installerer jeg molding fastgørere?
Slik bruker du sandpapir på skrape innlegg
Hvordan bygge eget badskap med lys
Hvordan male og dekorere en stiftelse
Hvordan lage et kjøkken og spisestue
Slik kvalifiserer du ny konstruksjon som Energy Star
Bruksområder av en sandingsforsegler
Slik Tile The Bathroom Floor
Slik installerer du en treskjermdør
Pink u0026 Black Bathroom Ideas
Smart hjemmefordeler
Hvordan får jeg perfekt miterforbindelser på laminat benkeplater?
Riktig installasjon av en bolig skorstensflue
DIY Wood Screen Room for Deck
Slik dekker du en mursteinbacksplash