Typer av keramisk flis i flerfarget

Typer av keramisk flis i flerfarget  Keramisk fliser er herliggjort gjørme som blir et lerret for kunstnere og en praktisk og vakker designfunksjon i et hjem. Noen keramiske fliser får sin farge fra leire og tilsetningsstoffer som reagerer på den ekstreme varmen ved å skifte ved å forandre eller fordybe sin skygge. Noen er glasert i en av en rekke teknikker som avslører deres farger når de er ute av ovnen.

Majolica Tile

Majolica fliser bruker en gammel middelhavsteknikk som til slutt migrerte til den nye verden i løpet av tiden Spanske oppdrag. Majolica fliser er leire glassert med en ugjennomsiktig hvit glasur laget av tinn. Denne råglasset er deretter overmålt med et design i levende farget glasur før brikken blir avfyrt. Fargen er så mettet gjennom glasur og permanent bundet til flisen. Majolica skiller seg fra overglaze teknikken av kinesisk porselen der stykket er avfyrt og deretter farget glasur er malt på det før det blir sparket igjen. Og det er ikke som underglass der de fargede glasurene brukes til å male på bisque og deretter dekket med en toppglass som blir tydelig når den avfyres, og avslører fargene i designet. Majolica brukes ofte av kunstnere til å lage enestående brikker og tilpassede fliser.

Talavera Tile

Når de europeiske misjonærene ankom i Mexico og begynte å bygge kirker, vil de ha håndverkere å produsere unikt arbeid å innlemme i deres katedraler og oppdragshus. Så de importerte arbeidere fra Talavera, Spania, som visste hvordan de skulle jobbe med Majolica, og de arbeiderne utviklet stilen Talavera. Talavera fliser, veldig populær med lyse meksikanske d u0026 eacute; cor, ble brukt av den meksikanske kunstneren Frida Kahlo i hennes malerier og i sitt eget hus. Autentisk Talavera fliser bruker naturlige mineralfarger for å få en rosa-terra cotta-rødaktig farge, gulter, grønn, svart og dypblå. En meksikansk landsby ble kjent for sin blå og hvite design. Designene kan være store solsikker, mauriske gjentagelsesmønstre, lokale blomster og frukt eller stiliserte fugler og dyr.

Saltillo Tile

Saltillo-fliser er lavfyrte uglaserte meksikanske leirefliser som har et attraktivt, variert naturfargeområde. En typisk Saltillo fliser kan være nyanser av gul, mais, oransje, burgunder og rød. Pigmentene i leire danner en helt original rustikk fargepalett i hver flis. Flisene er rimelige, og fargene ser fabelaktig ut med en rekke dekorer, men lavtemperaturen gjør at Saltillo-fliser smelter og bryter mye lettere enn hardfyrte leirefliser.

Mosaic og håndmalte fliser

Mosaic fliser er liten keramisk fliser som kommer i en rekke myke og lyse farger. Det brukes til å lage dekorative grenser og pieced sammen for veggmalerier. Fargekvaliteten på hver flis kan være bevisst blandet eller ujevn for å forbedre den visuelle tekstur av designene som er opprettet med flisene. Håndmalte fliser kan følge noen anerkjent teknikk eller bare brukes som lerret av keramiker. Handpainted fliser skaper bilder som mosaikkfliser, men kan være tilpasset detaljert for å ligne et fotografi eller skildre en malerisk scene.

Quarry Tile

Quarry fliser er en leirebase blandet med kalkstein, skifer eller annen stein som blandes og ekstruderes før avfyring for å skape veldig tett leire. Ved avfyring reagerer kjemikaliene og gir vakre, varicolored keramiske fliser som ligner naturstein. Fargene er vanligvis røde og appelsiner, men kan også være grå og, sjeldnere, grønne. Flisen er ekstremt tung og holdbar og brukes ofte på gulv.

Andre artikkelen

Slik fjerner du Reisetrailer Siding
Slik legger du til et hjem med et solrom på et eksisterende dekk
Slik bytter du 8-fots skyvedører
Tips om fjerning av gammelt tapet
Peis Mantel Ideer til hjørnet
Hva er direkte kjøp medlemskap?
Metoder for farging av betong
Slik installerer du en kjøkkenvifte
Tips om å lage kjøkkenskap
Slik inneholder du støv under riving og ombygging
Problemer med en vakuumformemaskin
Ulemperne med maisovner
Hvordan oppdatere en tre inngangsdør
Billig måte å bygge et solpanel på
Høst Calla Lilybuketter
Hvorfor bruke kvarts benkeplater?
DIY: Svømmebasseng Oppbevaringsboks
Slik installerer du Durock over en kryssfiner gulv
Effekten av tre som gulv
Hvordan installerer jeg et epoxy-gulv for industriell harpiks?