Western Mantle Decorating Ideas

Western Mantle Decorating Ideas  Hjertet av ditt hjem, peisen, er det perfekte stedet å vise frem en hjemmekoselig, koselig og rustikk vestlig stil. Western innredning kan inkludere alt fra cowboys til gårdslivet til indiansk kunst. Mantler brukes ofte til å vise familiefotografier, som kan integreres i en rekke vestlige tema dekorative gjenstander og samtalestykker.

Iron

Smijern er en populær stift av vestlig dekorasjon som tilbyr utvalg, drama og substans . Plasser smidde stearinlys og fotorammer på selve mantelen, eller skape en vestlig bakteppe for mantelinnredningen ved å plassere strykejern, lanterner, stjerner, vegghengder eller et strykejern på veggen over mantelen.

Keramikk < / h2> Fyll en keramisk skål eller vas med en innfødt amerikansk stil med blomster eller fjær og legg det på mantelen, enten alene eller i en gruppe. Andre stiler av keramikk og crockware er også en god måte å vise blomster i en vestlig stil. Heng en keramikkplate på veggen bak mantelen eller sett bivokslysene i en klynge av keramikklysestager.

Bjelke

Distresserte og bjelkede elementer kan legge til sjarm og interesse for en manteldisplay. For en dristig bakteppe, heng eller lene en distressed vindusramme med eller uten glass mot veggen over mantelen. Skjør litt biter og stykker fra en gammel traktor eller en del gårdsmateriell til et uvanlig samtalestykke. Du kan til og med redde et stykke drivved eller interessant rock for å plassere på mantelen.

Antikke

Gammeldags glassflasker og krukker, antikke fuglburer, tinnredskaper, kurver, messinglanterne, antikke leker og gamle klokker er alle eksempler på antikviteter som kan brukes til å få tilgang til mantelen. Mange gjenstander av denne typen kan hentes billigere fra butikkbutikker, loppemarkeder og antikvitetsbutikker.

Andre artikkelen

Fakta om isolasjon
Slik installerer du Cedar Cladding
Hvordan lage en marmordusj
Hvordan lage en sementplate for travertin
Slate Tile Projects
DIY Skjulte Dører
DIY Bygg et skap
Slik bruker du SmartStraps Tie-Downs
Baderomsvaskefartøydesign ideer
Badekar Refacing
Slik installerer du Quarter Round Trim
Slik installerer du tre dører
Slik blander og monterer fuger på keramisk flis
Måter å bruke melkekasser hjemme
Hvordan å sette ansikt stein på peisen
Hvordan virker passiv solvarme?
Slik installerer du laminatgulv ved siden av flisbelegg
De forskjellige typer gulv
Hvordan limes til glassfiber
Hvordan henge en håndklestativ uten studs