Zebra Print Bedroom Ideas

Zebra Print Bedroom Ideas  Sebra utskrifter kan gi et dristig, vilt utseende til soverommet ditt. Den svarte og hvite utskriften går med nesten hvilken som helst farge, slik at du kan bruke sebra striper som en aksent eller som det primære utseendet på rommet ditt. Siden soverommene er et sted hvor du kan slappe av, kan du prøve å ikke inkludere for mange forskjellige zebrautskriftsartikler, da det kan variere stripe mønstre og størrelser, og det kan vise seg å være energisk snarere enn avslappende.

Zebra Habitat

Ta din cue fra zebra 's naturlige habitat, og balansere de dristige, svarte og hvite stripene med de mer nøytrale jordartene som finnes i greslandene og savannene som er hjemsted for din ekte inspirasjon. Dekk sengen din i sebra-trykkark og en matchende sengskjørt og putejakker og topp Av blikket med en varm, solfylt gul eller gressgrønn talsmann. Legg veggene på en mild salvie grønn eller sandbrun og velg hvite vindubehandlinger, men legg til bånd i sebra-gardiner for flair. Hvis det ikke har nok habitat zebra i det for deg, male skapet døren i sebra striper, og legg sprut av skinnende svart i dine møbler med lamper, nattbord, et byrå og en seng ramme i skinnende svart. Topp de svarte møblene med zebra print stoff løpere, og velg kaste puter og små pyntegjenstander som passer din trøsterfarge for å knytte det hele sammen.

Dashing Red

Ingenting setter ut den dristige av rødt som svart og hvitt, så begynn med å male en aksentvegg med sebra striper, og omgir den med dype, rike røde vegger rundt resten av rommet. Hold taket hvitt for å legge til en ren, lyst følelse av rommet, eller maler den rød også, for en koselig, lukket innfatning. Lakk også innsiden av døren med sebra-stripet, men erstatt rødt for den hvite delen av sebramønsteret, og gjør det samme med skapdøren. Velg en sebra print-tøfler med rødt, svart eller hvitt, og legg til en eller to sengeplasser i sebra-tryktepper på gulvet. Velg hvite eller sorte møbler og møbler, og legg til vridd rød og sebra utskrift eller røde, svart og hvite bånd til skuffens trekk og sengeposter for å knytte utseendet sammen. Heng en dekorativ svart eller metallkrok på en av de røde veggene, og bruk plassen til å vise på din zebra-trykk badekåpe, pyjamas eller andre moter.

Grayscale Chic

Du trenger ikke å gå med fet skrift striper overalt for å få et zebra-inspirert soverom. Mør den øvre delen av hver vegg en nøytral, varm grå i medium skygge, og lakk taket og nedre deler av veggene en grå bare noen få nyanser lysere. Legg til en hvit trim-overgang mellom fargene og den hvite kronen støping. Velg tre soverom i en kirsebær, naturlig eller valnøttfinish, og kombinere den med lyse hvite sengetøy og noen få svarte eller grå aksenter, alle solide farger. Når denne nøytrale basen er satt, legg til zebraen din flair med kaste puter spredt på sengen og sebra-stripe maling på døren og skapet trim mens du holder dørene selv lyse hvite. Wrap zebra-print stoff rundt bilderammer, og heng dem på de øvre delene av veggene Legg til zebra stoff løpere på nattbordet ditt og byrået, og la dem henge av foten på sengen din. Pile opp et koselig leserom med svarte, hvite og zebra-trykkputer i ett hjørne av rommet. Hvis det ikke er nok sebra for deg, må du strikke striper på den nedre delen av veggene under trimmen, ved å bruke den grå bakgrunnen i stedet for hvitt for å kompensere dine sebra striper.

Andre artikkelen

DIY: Takstjerne
Slik installerer du en undergulv for en flisinstallasjon
Slik bruker du speil i en liten leilighet
Slik installerer du en tappevegg
Anbefalt boligisolasjon
Hvordan lager jeg en viktoriansk planløsning på nettet?
Hvordan sjekke et hus eller en enhet til salgs
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Fordelene med Carpet Padding
Kan du sette keramisk flis over et malt betonggulv?
Hvordan fungerer et transittnivå?
Slik installerer du en trådløs telefonstikkontakt
Hvordan fjerne dør trimme
Over Garasjeplassen Byggeplan
Hvordan å reparere en laminat kjøkken benkeplate
Bordsave Tips og teknikker
Slik Hang Heavy Vinyl Bakgrunn
Verktøy for kjøkkendesign
Hvordan installere Dusj Pan Liner på en kjeller Betong Gulv
Hvordan lage et gulv for keramisk flis og vekt