Baderom Tile Dekorere Ideer og Guide

Baderom Tile Dekorere Ideer og Guide  Re-tiling vil endre utseendet til ditt bad og lar deg lage et moderne utseende. I de senere årene har alternativene i fliser på badet økt på grunn av den stigende populariteten til naturstein i mange områder av hjemmet. Det er lett å lage et bad som reflekterer din personlige stil.

Tile Materialer

Fliser er laget av mange naturstein, og dette er alle gode valg på badet. Marmorfliser, som er billigere enn platene marmor, kan gi utseendet til en marmor gulv eller forfengelighet til en mye lavere pris. Imidlertid har marmor en tendens til å flekke ganske enkelt fordi den er porøs, så velg marmorfliser nøye.Et annet natursteinalternativ er granitt. Granittfliser er tilgjengelig i mange farger, og er et utmerket valg for mange baderomsapplikasjoner. Granitt er mer holdbart enn marmor og mer flekkbestandig, så vel som ofte billigere enn marmor. Steinfliser inkluderer travertin og skifer. Du må forsegle de fleste av disse natursteinene regelmessig for bruk i badet.

Keramiske fliser er et annet alternativ. Ofte det billigeste alternativet , keramiske fliser kommer i et bredt spekter av farger, mønster, stiler og overflater oste keramiske fliser er glasert, som fjerner behovet for å forsegle dem, og disse fliser er tilgjengelige for bruk i alle bad applikasjoner, fra gulv til dusj og badekar omgir.

Tile Colors

Siden fliser er ganske dyrt og arbeidskraft -intensiv å erstatte, vil du velge farger som vil være nøytrale nok til å fungere godt med en rekke design stiler og farger. Velg fliser i nøytrale nyanser, for eksempel sand, taupe eller solbrun til varme farger, eller hvit, blek blå eller lys grå for en kulere fargepalett. For den største levetiden, velg fliser som har en stor fargevariasjon innenfor flisene, da disse flisene vil hente flere farger i et designskjema.

Tile Layouts

Flislayouten du velger, kan enten tillate flis for å gi mer visuell appell eller tillate det å blande seg inn i bakgrunnen, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå. Den grunnleggende utformingen innebærer bruk av firkantede fliser i rader. En liten variasjon av dette er å kompensere hver rad med halvparten av flisens bredde. Du kan også sette firkantede fliser på en diagonal for mer variasjon. Hvis du bruker rektangulære fliser, kan du legge dem ut i et sildbeinmønster, eller i et offset tegltype-mønster. En ide som vil skape et standby-utseende, er å kombinere fliser i forskjellige former og størrelser, men i samme fargefamilie, for å lage et mosaikk- eller puslespillemønster.

Andre artikkelen

Gjør-det-selv-logg hjemme-sett
Slik fjerner du kjøkken linoleum
Linoleum Vs. Keramisk flis
Hva kan jeg gjøre med et walk-in-skap som jeg ikke lenger trenger?
Frugal måte å skrape Paint Off House
Slik legger du fliser i et mønster med større og mindre størrelser sammen
Hvordan kutte Crown Molding i Tin
Slik installerer du Mesh Backed Tile
Slik installerer du en marmorunderlag
Slik kobler du et flatt tak til et hoftak
Partisjonen veggen ideer
Hvordan male konstellasjoner på tak
Pelletskamin Vs. Vedovn Kostnad og effektivitet
Hvordan velge en Patio Dør Dør
Hjemmelaget Plexiglass Backsplash
Hvordan bygge en dør jamb
Feilsøking av Wagner Paint Crew Sprayer
Slik LYS Baderommet i Hyttefarger
Rettsmidler for et kjøkken lysarmatur
Hvordan fjerne Faux Brick