Billig og enkel hjemmedekorasjonsideer

Billig og enkel hjemmedekorasjonsideer  Hvis du ønsker å pusse hjemmet ditt på billig, bruk stykker som gir mest mulig innvirkning for minst mulig penger. En enkel måte å øyeblikkelig oppdatere et rom er ved å bruke levende farger eller friske blomster og planter. Få kreativitet ved å forbedre dekorasjonsstykker som du allerede eier med håndverk.

En farge av farge

Forvandle et draprom med fargerik maling og noen kunstneriske berører. For et retro-utseende, maler et slitt trebord til salongbordet, spred vintage postkort over overflaten og sett et skarpt stykke glass på toppen. Lag et koordinerende utseende ved å male et utdatert sidebordssvart også. Vri en frokostbar inn i et stilig rom ved å male gamle trestolmer en solfylt skygge. Kle opp en ren, nøytralhudet vegg ved å male et trebilde en turkis nyanse og limse skjell rundt grensen; fyll rammen med en favoritt strand ferie bilde. Legg vekt på et barns soverom ved å male en regnskog- eller hageinspirert veggmaleri på en vegg.

Stunning Centerpiece

Forbedre et kjedelig spisestue eller kjøkken ved å lage et billig, men fantastisk bordmidstykke. iøynefallende midtpunktet blir lett midtpunktet i rommet. Design et midtpunkt for å utfylle rommets overordnede stil, eller for å legge til interesse for en ren plass. En enkel måte å legge til en farge er ved å fylle et stort tre eller krystallskål med sitroner, limer og appelsiner, bruk fauxfrukt til en langvarig skjerm. Transform vintagevinflasker til uventede blomstervaser og snu champagnefløyter opp ned som kreative teligholdere. For et land-inspirert utseende fyll glassmason krukker med wildflowers.

Flea Market Fabulous

Trekk dine vintage stykker og loppemarked finner ut av lagring og legg dem til god bruk. Som et inspirert plantestativ, haug vintage lærvesker, den største på bunnen og minste på toppen, i et tomt hjørne. Sho med potteplanter eller blomster på de stablede koffertene for et kreativt utseende. Brett plysj badehåndklær og legg dem på en antikk tre stol for å legge til en kunstnerisk stil på et bad. Bruk sjarmerende broderte puter til å spice opp sofaer, kjærlighet seter og senger; bland og match putefargene og designene for en sjofel, elegant stil.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Shingle Molding
Slik installerer du Grout on Tile
Slik Caulk en dusj Pan
Hvordan måle Stair Stringers
Hvordan bygge en vindmølle
Hvordan få garasjeplaner å bygge en garasje
Wicker Horn Wall Decorations
Håndverk Roterende Verktøy Instruksjoner
Problemer med Glass Block Basement Windows
Hvordan bygge på konkrete sirkulære brygger
Hvor mye å installere en kjøkkenøye?
Hva bruker jeg å bygge et hus uten tre?
Cold Weather Roofing Tips
Slik installerer du et lys med en trekkkjede
Vanlige spørsmål om galvanisert stål
Retro kjøkkenfarger
Slik konverterer du en håndbor til en pressbor
Calla Lilly Baderomsdekorasjoner
Typer av isolasjonsplakater
Hva er Strand Vevd Bambus Gulv?