Camouflage Nursery Ideas

Camouflage Nursery Ideas  Ulike fargepaletter gir seg til å dekorere et barnehage med et kamoufleringstema. Fra pinks og grays for jenter til blå og brune for gutter, inkorporerer camouflage i en barnehage en trendy måte å blande og matche forskjellige farger og stiler uten å gå på kompromiss med stilen. Tenk utover de tradisjonelle kamuflasjens farger når du designer babyens barnehage.

Vegger

Paint veggene i en komplementær farge for å matche blandingen av kamuflasjefargene du har bestemt deg for. Noen eksempler er å male en baby jente s rom rosa eller brunfarge, når det innlemmes rosa og brune kamuflasjonsmønstre i rommet. For gutter, vil maleri på rommet en nyanse av blått eller grått når det tas i bruk blått og grått tonet kamuflasje i barnehagen. Bli kreativ og bruk flere farger. Mal en vegg en annen farge og bruk den som en aksentfarge i hele barnehagen.Hang nature prints rundt barnehagen for å utfylle fargene. For eksempel, i et rom med grå og blå kamouflage farger, henger opp svart og hvitt utskrifter for å legge til en følelse av ro og ro på rommet. Andre ideer inkluderer hengende innrammede babybilder med kamouflagegrenser for å matche utskriftene som er valgt for rommet.

Sengetøy og vindusbehandlinger

Koordinere sengetøy og vindubehandlinger med din valgte fargepalett til barnehagen. Du kan finne kamouflage spedbarnsengetøy hos ulike nettbutikker og i lokale butikker. For de som ønsker å dekorere med kamuflasje på en subtil måte, bør du vurdere å bruke solide farger og vindubehandlinger. Velg flere forskjellige farger for å koordinere med kamuflasjonsmønstrene. Dette vil også gi deg muligheten til å holde temaet under de hyppige sengetøyendringene som er bundet til å skje med et spedbarn. Kjøp tepper og krybbe-støtfangere i kamuflasjonsmønsteret for å aksentere barnehagen.

Tilføyde topper

Foreldre kan bruke ekstra berører for å bringe kamuflasjen til et nøytralt rom eller gå ut. Lamper, hampere og blekkskift deksler representerer ideelle alternativer for funksjonelle camouflage aksenter. Populære krybbe mobiler er tilgjengelig i ulike kamuflasjeprints. Innlemme fulle dyr rundt i rommet som koordinerer med kamuflasjens farger. Ta camouflage til neste nivå ved å overføre temaet til bleieposer, bærere, barnevogner og bilseter. Selvfølgelig, topp temaet ved å kle barnet ditt i stilig kamuflasjertøy og klær.

Andre artikkelen

Hvordan kutte en prikk i tre
Hvordan velge de beste naturlige eller grønne gulvene
Grunnleggende planer for å bygge en patio dekk
Kan du installere keramisk flis på et Lauan underlag?
Fordelene ved å bygge et hus
Hvordan du klistremerker en dør
Hvordan lage en Broken Tile Backsplash
Hvordan å reglaze støpejern porselen tubs
Hvordan å vite om gulvet ditt vil støtte keramiske fliser
Slik monterer du et tregulv
Slik bytter du Formica Counter Tops med granitt flis
Slik installerer du en håndstøping
Gjør-det-selv bølgepappede taktekkingstips
Tips om å kjøpe et hjem i Canada
Håndverktøy Verktøy Sikkerhet
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Hvordan limer jeg aluminium til tre?
Slik installerer du Sky Light
Lav Budsjett Dekorere Ideer
Slik installerer du Presset Tin Backsplash