Corner Peis Ideas

Corner Peis Ideas  Et hjørne peis gir varme og komfort til ethvert hjem. Forbedre designen kan gjøre peisen til et enda bedre forkalk punkt eller tilbehør til rommet. I utgangspunktet er det tre hovedkomponenter i en peisdesign: brannkassen (hvor brannen selv er brent), ildstedet (området utenfor brannboksen generelt) og åpningen som ligger mellom brannkassen og resten av rommet .

Brannbokser

Brannboksene avviger fra hverandre, hovedsakelig av høyden i forhold til gulvet og i herden. Det er flush brannkasser (har samme høyde som gulvet), hevet brannkasser og falt brannkasser (er noe lavere enn ilden og gulvet foran peisen).


< br /> Raised fireboxes ser mer klassisk ut. Dropped fireboxes, derimot, skaper et mer moderne utseende.

Heaths

En ild, akkurat som brannboksene, kan flush med gulvet, hevet over det eller senket ned lavere enn gulvet. I tillegg kan det ikke være noen ild, i hvilket tilfelle brannboksen er minst to tommer over gulvet, da det ikke er noen ild for å beskytte gulvet mot brannens varme.En annen form for ild kan inneholde herdeseter. Den mest populære typen peis med herdeseter har bare to blokker på begge sider av brannboksåpningen.

Brann

Den mest brukte peisåpningen er den rektangulære åpningen. Men selv i rektangulære åpninger flammer sidene utover fra brannkassen mot peisets ansikt. Du kan imidlertid lage andre typer åpninger. Det er flate, øvre åpninger med rette sider, hvor toppen av åpningen har en liten bue.


Også, vurder å lage en fullbuet peisåpning, hvor åpningen ikke inneholder noen rette linjer. Peisåpningen har en kontinuerlig kurve. Dette er typen åpning som kan sees i amerikanske peiser i sørvestlig stil.

Andre artikkelen

Hvordan finne Wall Studs i Gipsvegger
Brick Siding Fordeler
Hvordan velger jeg Hydronic Carpet Padding?
Hva er en walk-in tub?
Hvordan Klipp Quarter Round Molding
Kunstige Dekorative Blomster
Instruksjoner for hvordan du bruker en Palm Nailer
Slik legger du på granitt benkeplater
Slik forsegler Travertine Gulvflis
Hvordan sette et kjøkkenskapsdør på en oppvaskmaskin
Slik installerer du en moderne termostat
Slik installerer du et medisinskap på en betongmur
Sundance Spa Spesifikasjoner
Hvordan bygge et vinlagringsrom
Problemer med Stucco Siding
Slik installerer du en Accuride skuff
I kabinettet Puck Lighting Options
Bruk av Stepladders
Deler av en saksaksjon
Hvordan dekker jeg et rundt porchpost?