Dekkfargelakkfarger

Dekkfargelakkfarger  Å forlate tredekket unstained forlater det ubeskyttet. Etter hvert vil vannet og solens UV-stråler føre til at dekkene forverres. Tre vender seg til en grå farge hvis den ikke er farget. Noen huseiere foretrekker det forvitrede utseendet, men andre tror det gjør at dekkene ikke ser ut. Å velge flekk for dekk avhenger av hvor mye beskyttelse du ønsker og dybden på farge du ønsker.

Clear

Det er ingen farge for å fjerne flekken. Den forsegler treet og beskytter det, men endrer ikke fargen. Klar flekk gjør at treet kan naturligvis vende mot en grå farge.

Toner

En tonerfarge har en fargelisning som forsterker fargene på naturlig tre, men endrer ikke den. Den tilbys vanligvis i farger som utfyller cedar eller redwood, men kan også brukes på trykkbehandlet tre.

Halogen Transparent

Treet og tekstur av treet viser gjennom en halv gjennomsiktig flekk, men treets opprinnelige farge er Farger inkluderer naturlige treetoner som valnøtt, eik, kirsebær, rødved og kanel. Andre farger inkluderer blått, grønnsaker og hvite som ser forvitret og dullet i stedet for lyse og klare.

Solid Color

Solid farge flekker gjør at tekstur av treet kan komme gjennom, men ikke kornet eller fargen. Disse er mer av en maling enn en flekk. Farger dekker nyanser av blues, greener, grå, hvit, brun og rød. Farger spenner fra mørke nyanser til blek. Fargen påvirkes av treverkets struktur - det samme som en jevn vegg vil se annerledes ut enn en grov vegg med samme maling. Faste fargestoffer gir mest beskyttelse til treet.

Andre artikkelen

Interiørstøping Styles
Hvordan spare mest penger med Cash for Appliances Program
Hvordan lage din egen 3-D kjøkken på nettet
Hvordan å kutte ut hjemme kanal arbeid
Drop Ceiling Components
Hvordan dekorere stuer, spisestuer og kjøkken
Slik sikrer du et deksel
Hvordan lage selvklebende gulvfliser
Hva er noen gode gaveideer for et nytt hjem?
Hva er en god sidespor for et hjem i Michigan?
Dekorative veggstøping ideer
Slik installerer du fliser
Slik rengjør teppe med damprengjøring
Tile Vs. Plast dusjkabinett
Slik bruker du en gassklientlommelykt
Baderom Remodeling Ideas
Slik sementer en skorstein cap
Slik bytter du innfelte lys med flush-mount-belysning
Hvordan legge et betonggulv
Hvordan bygge en Doggy Door