Dekorative ideer med brun teppe

Dekorative ideer med brun teppe  Brun teppe er litt vanskelig å jobbe med når du pynter et rom; Det er en sterk farge og kan gjøre et rom ser mindre lyst ut, gir et tungt utseende til et rom. Brunt teppe har også fordeler. Det er lettere å holde seg renere enn beige eller en nøytral fargeteppe og kan stå opp til dyp- fargede møbler i viktoriansk stil som ville overvelde en mykere teppe.

Møbelvalg

Velg møbler av farge og stil som utfyller teppet. Dette er det riktige rommet for viktoriansk eller kunst og håndverk møbler eller tyngre, mer fargerike eller mer karakteristiske biter av moderne møbler. Velg stykker med sterke designelementer. Unngå møbler som er lette - ikke bare i farge, men i form; små, delikate biter vil se overveldet ut. Gode ​​møblerfarger er grønne, røde, gule, brune, svarte, marinblå og for et retro 70-talls utseende, små mengder oransje.

Veggdesign

Velg bakgrunnsbilder, veggdekorasjoner eller maling som kompletterer Den brune tepper. For et viktoriansk rom er trepanel et attraktivt valg, som det er teksturerte tapeter, spesielt i en William Morris-reproduksjonsdesign eller en enkel damask. For et moderne rom, bør du vurdere å male veggene med en rik, men likevel sterk farge som f.eks. gul eller hengende tapet med enkle, sterke geometriske mønstre.

Tekstilvalg

Tekstiler skal bære det riktfarvede, dristige temaet. Velg teksturerte stoffer i lignende farger til møbler og bakgrunnsbilder, og legg til noen lysere berøringer med kast og puter for å fargelegge farge temaene og holde rommet fra å se for dyster. Noen få fuchsia kaste puter eller en lys, sprø quilt kan gjøre mye for å lage en rompopp.

Legge til mattertepper

Hvis teppet er virkelig ikke koordinere med dine eksisterende møbler, legg til litt patt hermetisert tepper i koordinerende farger. For tradisjonell eller viktoriansk innredning er blomstermønstre i varme farger perfekte, mens geometriske mønstre er ideelle for moderne innredning. Unngå å legge mønstrede tepper hvis veggene er dristig farge eller mønster; For mange mønstre i et enkeltrom, spesielt i sterke farger, ser for opptatt. Solid, lettere farger er en god innsats hvis du arbeider med dristige vegger.

Andre artikkelen

Slik Soundproof Drums ditt rom billig
Hvordan tørke Rose hofter for kranser
Regjeringsprogrammer for solenergihjem
Slik bretter du en Bandsaw Blade
Hvordan lage Laminat benkeplater
Hvordan bygge en blokkmur av Stucco
Gjør det selv Wall Decor for et manns hus
Kan jeg installere bambus over en vinyl eller kryssfiner gulv?
Vinduebehandlinger for en jente s soverom
Ideer for Innebygde Plant Hylle Nisjer
Innredningsideer for en vindusvalue
Slik bøyer du en baseboard
Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
Slik installerer du VCT Gulv
Hvordan starte en Regency Gasspeis
Gjør det selv kjelleren Remodel
Hvordan er MDF Wood produsert?
Hvordan lage belysning til kjøkkenet ditt
Hvordan grind med Metabo
Hvordan skrive ut vinyl klistremerker hjemme