Dekorative ideer til persienner for store vinduer

Dekorative ideer til persienner for store vinduer  Hvis du har et stort vindu som du dekker med persienner, kan du være på utkikk etter å dekorere ideer til persienner med store vinduer. Blinds kan være en billig måte å hindre lys fra å komme gjennom store vinduer, samtidig som du opprettholder personvernet ditt, og det er mange billige måter å dekorere de persienner på.

Valenser

Det kan virke fornuftig, men du kan bruke samme valenser som du ville bruke med gardin sett for å dekorere vinduet dressing rundt dine store persienner. Når du har et større vindu, har du mer plass til å jobbe med, og et stort valensoppsett som normalt vil gå med et sett med store vindugardiner, kan legge til blindsene dine på et stort bildevindu. Velg en valence som passer innredningen og fargeskjemaet i rommet for å gi vinduet ditt konsistens med resten av rommet.

Sticks and Cloth

For kostnaden for netting eller klut, kan du legge til et unikt utseende til dine store vindu persienner som vil gjøre dem til en samtale brikke. Finn en lang og rett gren som passer i hele lengden av vinduet. Polsk og flekker grenen for å gi den en dekorativ glans. Deretter bruker du en lang gardinstangsinstallasjonssett for å installere grenen langs toppen av persienner. Drape stoff eller netting langs grenen for å gi det et swagget utseende. Tillat stoffet eller nettingen å dyppe seg ned i flekker for å gi det et mer uttalt utseende.

Muraler

En stor, hvit blinde i bildevinduet kan brukes som et blank lerret for å male din egen dekorative veggmaleri. Bruk en airbrush for å bidra til å lage et bilde som du ønsker å gjøre en del av rommet ditt innredning. Hvis du ikke har evnen til å male veggmaleri, så har noen det for deg. Når persienner er oppe, vil de få et praktisk utseende om dem. Når du bringer persiennene ned, vil veggmaleriet bli en del av utseendet til rommet ditt og være en unik dekorasjonsfunksjon i hjemmet ditt.

Andre artikkelen

Guide til å bygge konkrete trinn
Slik setter du ankerbolter i betong
Hvordan estimere kostnaden for kobber benkeplater
Slik installerer du Baseboard Molding
Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
Hvordan sette opp og nivå et biljardbord
Hjemmelaget Lydisolering
Slik fliser du over gips
Marble vs Vitrified Tiles
Orange Boy 's Bedroom Ideas
Hvordan å klynke et barn tak
Hvordan å henge gips på et hjørne
Slik Refinish Distressed Hardwood Floors
Hvilken malefarge stimulerer appetitten?
Hvordan kjøpe et nybygd hus
Kommersielle takmaterialer
Hvordan velge en backsplash for granitt
Slik forteller du om din garasje trenger erstatning
Trinn for installasjon av keramiske gulvfliser
Slik installerer du en vask i en laminert benkeplate