Dekoreringsideer for en Longaberger Basket

Dekoreringsideer for en Longaberger Basket  Longaberger kurver er kjent for sin kvalitet og skjønnhet. Selskapet er mest kjent for sine håndlagde kurver, men de lager og selger også annet hjemme tilbehør, inkludert keramikk. Longaberger-kurver er robuste og funksjonelle, men de er også svært attraktive og kan brukes i hjemmet til dekorative formål.

Tilbehør

Longaberger-kurver har, laget for å passe, et antall dekorative tilbehør som selges av samme firma . Seasonal liners kan umiddelbart kle deg kurven din. En Halloween-liner, for eksempel, er den perfekte folien til en kurv med godteri eller haug med små kalebasser og gresskar. Du kan også plassere kurven din i en dekorativ holder som passer til lineren, eller legg til et slips som er en metallform eller et ord. Slipsene er bundet inn i kurven og legger seg attraktivt over kurvens kant.

Planter

Longaberger-kurver er laget av lønn, som er et veldig lett, men slitesterkt og attraktivt tre. Disse kurvene er perfekte for å holde og vise planter. Beskytt bunnen av kurven din med en plastplanteforing, og legg en potteplante inne i kurven for å legge til et snev av frisk, grønn natur til alle rom. Hvis rommet er svakt opplyst, eller du ønsker ikke å måtte ta vare på en levende plante, prøv å bruke en silkefabrik i stedet. Velg vedbend for kurver som har håndtak som vil forstyrre plantens vertikale vekst. Ikke bare vil ivy passe bedre, men den attraktive etterfølgende bruken av anlegget er den perfekte dekorasjonen for disse håndlagde kurver.

Bånd

Bånd er en økonomisk og iøynefallende måte å dekorere Longaberger-kurven på. Slips en rundt håndtaket og la endene gå ned i midten av kurven, eller pakk et kablet bånd rundt håndtaket til det er helt dekket. Alternativt, mote en stor bue og fest den til siden av kurven med blomstertråd. Bruk årstidsmønstrede bånd og bytt dem ut som årstidene endres, eller bruk et bånd som passer innredningen din. Bruk raffia, for eksempel på en kurv i et rustikt, landlig innredet hjem.

Andre artikkelen

Hvordan Spray Primer Med en Airless Sprayer
Slik fjerner du malingen fra aluminiumsrør
Innredningsideer for Bistrobord
Energibruk av lysstråler
Kitchen Cabinet Island Ideas
Slik installerer du laminatgulv på et trinn
Hvordan fjerne en Caulked Håndkle Bar
Slik bruker du en Sears Craftsman belte sander
Slik installerer du Harmonics Laminatgulv
Hvordan bestemme hvor mye sidespor er nødvendig
Hvordan å forny keramiske fliser
Den gjennomsnittlige kostnaden for å legge fliser
Slik installerer du granittfliser
Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
Slik legger du dyphull i gipsvegger
Hvordan bygge en Tørrvegg Jack
Hvordan velge elektrisk ledning
Slik installerer du Peg Board for Storage
Armstrong Laminatgulv Hjelp
Swarovski Ornaments History