Disney Decorating Ideas

Disney Decorating Ideas  Et Disney-tema er bredt nok til å tilfredsstille enhver smak, og er variert nok til å imøtekomme ethvert budsjett. Du kan være subtil ved å bruke farger og tilbehør som bare innebærer et bestemt Disney-tema, eller du kan gå ut og bruke veggmalerier, utskrifter og dekorasjoner som senterer din favorittfilm eller karakter. Disney-temaer kan tilpasses for å passe til et barns barnehage, et småbarns rom eller til og med et ungdoms-voksenes rom. Sett budsjettet ditt før du begynner å unngå å gå over - når du kommer inn i Disney-strømmen, Det kan være vanskelig å stoppe.

En favorittfilm

Senter temaet rundt en favorittfilm. Lite gutter kan ha et tema 'Cars' eller 'Pirates of the Caribbean', mens jenter kanskje foretrekker en 'Cinderella' eller 'Snow White' -tema. Lag stemningen til filmen i rommet ved å gjenskape filmens hovedinnstilling. Maling veggmalerier på veggene - eller hvis du ikke er kunstnerisk tilbøyelig, bruk noen av de mange veggdekaler Disney selger . Kjøp sengetøy først - de selger soveværesett for alle store Disney-filmer - og baser fargevalget ditt ut av det. Legg til tilbehør som knytter seg til temaet. Et bil-temarom kan ha leketøybiler og lastebiler som dekorasjon, mens en snøhvit temaet kan omfatte et eplemotiv. Et piratertema kan inkludere forstyrrede tremøbler som etterligner utseendet til en piratets bryst og en Cinderella-temaet kan inneholde en ekte glidelås (tilgjengelig gjennom Disney) på en hylle.

En favorittkarakter

Velg et favorittkarakter som baserer temaet rundt. Små jenter ville elske et Disney Princess rom med et slottmurmål, et iriserende slør over sengen og en sparkly tiara på kommode. Bruk mange gnistrer og fjær i dekorasjonen, og ikke glem å sette et speil, speil på veggen. Lite gutter kan nyte et 'Wall-E' -tema, komplett med roboter og futuristisk rom-tema-innredning. taket mørkblått eller svart, og bruk glød-i-mørke stjerne-dekaler. Winnie the Pooh er et populært barnehage tema med sin myke gule, grønne og brune palett. Barnesett og like matchende klær solgt av Disney gjør det enkelt å utnytte hele rommet på en ettermiddag.

The Parks

Voksne kan foretrekke den mer subtile tilnærmingen med å basere et rom rundt Disney Parks utseende. Tenk på en all-amerikansk hjemby føler med Norman Rockwell- som perfekt. Basere temaet på Disney's Main Street USA, ved hjelp av en rik juveltonpalett, vintage skilt og antikke veggsconces som ekko de gammeldags gatelamper. Eller ta inspirasjon fra Disney Boardwalk ved å bruke bleke pasteller og et strandtema - legg til vintage bare-pære lys og karusell stykker for et autentisk utseende. Teens kan nyte et rom inspirert av Disneys Pleasure Island, med sine graffiti-lignende veggmalerier og bevegelige farger. Kast i en diskotek for den ultimate lørdagskveldsmøten. Det er mulig å fremheve Disney magien uten å pleie veggene med musører.

Andre artikkelen

Hvordan evaluere Kitchen Remodeling Entreprenører
Hvordan lese gulvplaner
Hvordan kutte flis med en våt sag
Utvendig Hus Trim Paint Ideas
Hvilke skruer brukes til å feste tre til metall?
Slik installerer du Vinyl Wall Molding
Typer gulvsystemer
Hvordan spare penger når du leier en leilighet
Slik installerer du Lås og Fold Gulv
Hvordan lage Ledgestone Betongforms
Største feil i Remodeling et kjøkken
Dinosaur Nursery Temaer
Installasjon av Groutless Tile
Hvordan bygge en stein peis
Hvordan å endre hjemme eksteriør
Hvordan bygge et rom på huset ditt
Produserte Hjem Parker i Mesa, AZ
Hvordan kutte bølgepapp
Varmt Living Room Paint Colors
Slik behandler du gamle Cedar Siding