Dusjer for folk med balanseproblemer

Dusjer for folk med balanseproblemer  Selv om mange mennesker trekker seg tilbake til varmen og komforten til en varm dusj etter en stressende dag, står det for personer med balanseproblemer som står overfor store utfordringer når det gjelder selvstendig bading. Enten du velger å investere i et helt nytt dusjdesign eller bare ønsker å legge til dine eksisterende inventar for å skape en tryggere plass, kan noen tilpasninger forvandle en farlig dusj til et trygt rom for personer med balanseproblemer.

Barer og plasser

Grab barer og dusj seter tilbyr støtte for personer med balanse problemer eller svakhet i leddene sine. Noen spesialdusjer er utstyrt med ekstra takstenger langs hver vegg av dusjen. Grab barer kan installeres på sittende eller stående høyder for å hjelpe badefolk om de dusjer eller bader. Dusjer spesielt designet for personer med begrenset mobilitet, vanskeligheter med stående eller funksjonshemmede, kommer med innebygde sittegrupper, slik at bather kan sitte og bruke et hånddusj. Bærbare dusj seter er alternativer for standard badekar; kjøp et sete med selvklebende føtter for å unngå å glide og sørg for å installere et hånddusj for enkel bading.

Slipegulv

Balanseproblemer kompromitterer stabilitet som bidrar til fall og skader. Reduser sannsynligheten for å glide med glidende dusjgulv. Spesialdusjer kan installeres med innebygd glidegulv. Vanligvis er slike etasjer bare lett strukturert for å hindre vann fra å fremme glidende overflate som porselen eller glassfiber. Hvis dusjen din har et jevnt gulv, må du installere selvklebende klistremerker for en enkel løsning. Selv om det finnes flere farger og stiler som er tilgjengelige for å passe inn i badet, bør du vurdere de største dekaler som er tilgjengelig for å gi mest mulig dekning og sikkerhet.

Inngangsdusjer

For personer med balanseproblemer, navigerer inn og ut av dusj kan være den mer farlige delen av dusjing. Standard badekar krever et 12 til 18 tommers trinn over kanten av karet, et trinn som kan kompensere for balanse og føre til fall. En løsning på problemet er å velge en walk-in dusj i stedet for et standard badekar. Walk-in dusjer tilbyr en gulvflate som er nivå til eller bare litt høyere enn badet gulvet. Inkluder et dusj sete og flere griper for ekstra sikkerhet. Husk at mange walk-in dusjer inkluderer glassdører; Velg akryldører eller enkle dusjgardiner for å unngå ekstra skade på grunn av fall.


En ulempe med en dusjkabinett er at den eliminerer et badekaralternativ. Hvis badekar er en prioritet, er et innendørsbadekar et alternativ. Et innendørsbadekar er utstyrt med en liten svingdør som åpner inn i badekaret for å gi enkel tilgang til karet uten at båren skal gå over en høy kant.

Andre artikkelen

Classic House Paint Colors
Hvordan å omhyggelig remodel et bad
Slik viser du hvor mye hardvedgulv å kjøpe
DIY Betong Kjøkkenbenk
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Slik legger du en pothole i asfalt
Hvordan relaminere benkeplater
Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Hvordan isolerer jeg en Cinder Block for en innvendig vegg?
Slik installerer du en garderobe dør spor over en laminatgulv
Kontor Shelve Lagringsteknikker
Hjemmelaget kjøkkenbord
Cabin Builders i Minnesota
Brick Siding Alternativer
Cob Konstruksjonsteknikk
Hvordan dekorere med antikke hvite møbler
Slik bruker du D-støping som trappnose
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
Hvordan sjekke et hus eller en enhet til salgs
Soverom Arrangement Ideer