Easy Window Decorating Ideas

Easy Window Decorating Ideas  Hvis du pynter et rom og trenger en enkel ide å legge til litt pop til vinduene, er det mange måter å dekorere et vindu som er relativt billig og lett å gjøre. Uansett hvilket utseende du skal, med en liten fantasi, kan du sikkert finne det perfekte, enkle vinduet d u0026 eacute; cor for å fullføre utformingen av rommet ditt.

Malte nyanser

Hvis du ikke har vurdert ren hvit og billig rulleskygger for vinduene dine, kanskje du burde. Før du ruller øynene dine, tenk på å spisse opp nyansene med dine egne personlige malingsdesign. Materialet som mange rulleskygger er laget av, vil lage et godt lerret for gigantiske stenciled blomster, sprut av koordinerende farger eller noe annet du kan tenke på. Bruk akrylmaling på nyanser for å fullføre designet ditt og legge til et kontrastfarge i bunnen av skyggen. og fest den med varmt lim, i henhold til nettstedet Better Homes and Gardens.

Limfilm

Hvis du vil ha litt privatliv, men også ha lyst til å komme inn i rommet, bør du vurdere å bruke limfilm til å dekke Vinduene dine. Disse vindubehandlingene er tilgjengelige i en rekke interesser g design og kan være selvinstallert med litt tid og tålmodighet.Dekk glassdører, badvinduer eller andre vinduer som du vil forlate uten gardiner eller nyanser. For å installere filmen må du bare måle og kutte Den passer til vinduene og bruker en såpevannsløsning i en sprøyteflaske, et knivblad, en gnist og en rett kant for å fullføre oppgaven. Selv en første timer kan kjøpe et vinduesfilminstallasjonssett og få det riktig første gang Sørg for at glasset er helt rent før du begynner, sprøyt vinduene liberalt med såpevannet, avskall beskyttelseslaget på vindusfilmen og skyv den på plass, trim kantene der det er nødvendig. Bruk riflet for å fjerne luftbobler og glatt filmens overflate.

Vinduesker

Hvis du er bekymret for vindusdekorasjon fra utsiden av huset, så prøv å installere vindusbokserne utenfor vinduene. Disse klassiske tilleggene til hjemmekosene har alltid vært populære og kan tilpasses for å se bra ut på ethvert hus.Velg en stil med vinduesboks som passer til stilen til huset ditt eller en som kan males for å matche. Pass på at boksen er omtrent samme bredde som vinduet. Hvis du har merkelig formede vinduer, kan du enkelt lage din egen. Husk også å plassere vindusbokser på et sted hvor riktig mengde sol vil være på plantene. Dette vil avhenge av hva du velger å vokse.

Andre artikkelen

Lodge Type dekorere
Retningslinjer for Hanging Drape Rods
Ideer for hengende stoffromdeler
Legitimiteten til komposteringstoaletter
Om Hjem Byggekostnader
Slik bruker du epoksy til å reparere Vinyl Siding
Er Hickory et godt valg for kjøkkenet tregulv?
Stil Vinyl Siding
Slik legger du en badekar til en forfengelighet?
Slik beregner du arkvekt på MDF
Hvordan Trim Door Jambs
Hvordan bygge kjøkkenskap billig
Ideer for Attic-konverteringer
Hvordan kutte Styrofoam Isolasjon
Slik henger du på visse teedgips
Felles tetningsmaterialer
Hvorfor er takrenner viktig?
Slik bytter du ut gamle toaletter
Hvordan velge riktig sagblad
Slik fjerner du veggkontakter