Farge Ideer for Office eller Computer Room

Farge Ideer for Office eller Computer Room  Et hjemmekontor eller datarom er en viktig plass, som det er et sted å jobbe og være effektivt. Oppsettet og utformingen av rommet skal gjenspeile det, og spesielt farge er et viktig element i stemning og følelse. Miljøet i et datarom bør være beroligende, men også forfriskende og stimulerende for humør.

Rosa og hvitt

Et mykt rosa kontor med hvite møbler og tilbehør er åpen, luftig og feminin. Velg en myk rosa for veggene, som en lys fargetone, kan være for distraherende. Hvite møbler, inkludert et skrivebord, en komfortabel stol og bokhyller, vil utfylle veggfargene. Gullpenn i rommet, for eksempel lamper og fotorammer, avslutter utseendet. < h2> Grønn og brun Farger som finnes i naturen, som brune og grønne, passer for hjemmekontorer. I tillegg til å male veggene i grønn farge, legger store grønne planter på kontoret mer farge til Rom. Hint av brunt, i form av bambus og teak, forbedrer det grønne i rommet.

Neutrale

Nøytrale farger passer for omtrent alle rom, inkludert et kontor eller datarom. Nøytrale farger inkluderer beige, krem, myk gul og taupe. Enhver kombinasjon av disse fargene skaper en avslappende palett. For å legge til visuell interesse for rommet, bruk en kombinasjon av to nøytraler, for eksempel offwhite og krem ​​for å male vertikale striper på veggene.

Hvit

Et alt-hvitt kontor er uventet og innbydende. Den hvite skal ikke være sterk hvit, da det kan være overveldende for sansene. Nøkkelen til å skape et hvitt kontor er å legge til hint av farger gjennom hele rommet. For eksempel, koboltblått skrivebordstilbehør og bilderammer legger popper av farge for litt ekstra visuell stimulering.

Andre artikkelen

Slik installerer du en innerdørramme
Ulike måter å bygge et tak på
Loftkonverteringsråd
Slik dekker Asbest Gulvfliser Med Keramikk
Fordelene ved Sliping av Stone Flour Mills
Hvordan isolere loftet trapper
Baderom Glass Krav
Slik installerer du granitt på kjøkkenskap
Artsy u0026 Modern Home Decorating
Typer av sengetepper
Hvordan male malte soverom tak
Ideer for å sy en vindusvalue
Hvordan velge tregulv for hvert rom
Sikkerhet for Tørrmurstiler
Hvordan velge baderomsfarger
Ryddig vaskerom dør ideer
Steg-for-trinns bygging av et hus
Hvordan legge inn stiftelser
Utvendig House Painting Color Tips
Hva isolasjon å bruke i en garasje konvertering?