Fashion Designer Bedroom Ideas

Fashion Designer Bedroom Ideas  Uansett om du er en spirende motedesigner som elsker å sette sammen nye antrekk eller en seriøs student av sying og couture, kan soverommet ditt være en oase av etiketter, logoer, materiale og mønstre. La klærne inspirere din fashionista soverom dekorasjon som de inspirerer dine andre design ved å bringe dem ut av skapet og inn i rommet.

Sko mesterverk

Når de siste høyhælen eller skinntunnelkjøpene dine er kunstverk i tankene dine, må du ikke banke dem til bunnen av ditt skap hvor de kunne få scuffed eller samle støv. Vis av dine skomesterverk på soverommet ditt. I stedet for generiske plakater, vis skoene dine stolt i alle sine glitrende eller Lucite-herlighet. Sett opp hyller på veggene (velg farger som passer inn med veggen din farge for ikke å ta bort fra seg selv) eller velg vanlige, lange bokhyller med mange hyller. Legg skoene dine fra skapet eller boksene og få dem rett ut i åpen utsikt. Når de ikke pynter føttene dine, kan skoene dine tjene til å dekorere soverommet ditt og hjelpe deg med å planlegge de neste trinnene.

Beautiful Bedding

Uansett størrelsen på sengen din, fra tvilling til California King, sengetøyet du legger på det vil gripe folkes øyne så snart de kommer inn i rommet. I stedet for en grunnleggende seng-i-a-pose sett, tilpasse sengetøyet til ekte mote-plate status ved å lage din egen quilt av gamle, kasserte moter. Hvis du har hengt på noen slå opp t-skjorter, designer kjoler og mønstrede bukser, hoper dem opp og kutt ut favorittdelene dine hver for å sy sammen til et dyne. Lag en beroligende design ved å velge farger med samme fargetone eller skvette ut med flair ved å sy sammen kutt av mange forskjellige designere i materialer som satin, silke og denim. Lag en dyne stor nok til å drape over endene av sengen din, og eventuelle rester kan gå til å lage matchende pudderskinn eller en dekorativ, liten, fylt pute til sengens hode.

Space Maximizer

Hvis du liker å sette påklær sammen, men det kan ikke synes å finne plass til alle dine design eller har problemer med å finne alt du leter etter, prøv å legge til en roterende skap-funksjon. Skreddersydd for å passe omtrent alt skaprom, et roterende skap gjør at klærne dine kan snurre med deg med et tastetrykk. Kleshengere har plass til opptil 140 forskjellige antrekk og kan holde opptil 700 pounds klær på opptil 24 g arment rack. Mens du kanskje ikke har den 15-fots plassen som kreves for det maksimale roterende racket, kan du kanskje jobbe i en mindre en; en konstruksjon eller skap konsulent kan hjelpe deg med å finne en måte å sette et nytt spinn på klærne dine.

Andre artikkelen

Hvordan lim ned gulvfliser
Hvor kan jeg kjøpe garasjeporter på Internett?
Hvordan finne verdien av ditt rekkehus
Lav Budsjett Dekorere Ideer
Slik installerer du en sagblad
Hvordan Stain u0026 Lacquer Produksjonskapasiner
Hvordan velge lav VOC-mal for hjemmet ditt
Trinn-trinns instruksjoner om hvordan man bygger et hus
Gipsblandingsteknikk
Slik planlegger du en tillegg i hjemmet ditt
Metal Carports u0026 Barn Strukturer
DIY Backsplash
Hvordan velge en backsplash med granitt benkeplater
Slik kobler du opp en varmtvannstank
Typer av innrammede negler
Interiør Fransk Dør Behandlinger
Kan jeg slå et solrom i et soverom i et mobilt hjem?
Takmonteringsinstallasjon
Hvordan gjøre Wood Trim Work
Mest populære Rustikk Lodge Dekor Maling Farger