Gratis eller billige dekorative ideer

Gratis eller billige dekorative ideer  Du trenger ikke å være rap stjernerik til å dekorere huset ditt slik at det er noe stilig å komme hjem til. En tenner her og fiver det kan kombineres for å gi deg et solid interiør som er både estetisk og funksjonelt. måte å dekorere gratis på er å reutilize de tingene du allerede eier. Den beste måten å dekorere billig på, er å ha etterspørsel på gårdsalg og handle i butikkene som selger til engrospriser.

Silhouette Motif

Du er kanskje ikke en artist med pensel, men med bare en maling kan du være nok av en Da Vinci til å trekke av en av de grunnleggende prinsippene for interiørdesign: Repetisjon. Du kan også spare penger over å male hele vegger og lage en minneverdig og personlig dekorativ uttalelse Prinsippet om repetisjon for å skape et overordnet motiv er å male silhuetter på noen av veggene dine. Maleri av en silhuett på en vegg kan gjøres ved å spore oversikten over et objekt eller en person eller bruke utstyr til å projisere et bilde på veggen det du sporer. Husk at silhuetter ikke må være svarte.

Dekorative topper

Noen rom virker bare bla eller kjedelige, men egentlig mangler bare et kunstig stykke som vil være tilstrekkelig til å legge til elan i designen. Fret over ideen om å male alle veggene eller fjerne teppet eller kjøpe nye møbler. Bare legg kunstige berører som dekorative molding eller en bakgrunnsbilde. Eller mal alt trimmen en mer levende farge. Ta disse bildene rammene av veggen og legg til veggbeslag som du legger rammene på - samme bilder, men med mer stil.

Malte spillbrett på gulv

Hvis du liker brettspill og vanligvis spiller dem mens du sitter På gulvet kombinerer du begge dine kjære ved å male disse brettene direkte på gulvet. Skjermbrettgulvdesignet kan doble som et sjakkbrett, men vurder å kopiere et hvilket som helst brett fra et spill du liker å spille.

Divided Wall Paint

En to-tone malingjobb som blander et flatt design med geometrisk design forvandle utseende og følelse av et rom. Monter noen stolstøping som din skillelinje, og mal støpemassen i en dristig kontrastfarge. Den øvre veggen skal males flatt, men med litt tekstilstil på den som faux skinn eller rag-rulling. Den delen av veggen under stolstøpet skal da males i et slående geometrisk mønster som tverrfelt, striper eller diamanter.

Andre artikkelen

Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Hvordan å flare aluminium slange
Hvor mye Kw trenger jeg i et hus for solenergi?
Typer av takflisinstallasjoner
Slik installerer du en vann seng
Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
DIY: Tørrveggverktøy
Kvadratmeter til kvadratmeter-konvertering
Instruksjoner på Biscuit Jointer Bruk
DIY Kitchen Tile Backsplash
Slik installerer glassfiberisolasjon
Hvordan bevare blomster i epoksyharpiks
DIY Ferdig kjeller
Slik redigerer Wood-Grain Leather
Handikappede badspesifikasjoner
Hvordan Remodel et gammelt hus
Hvordan lage en kondensat avløpspanne
Hvordan bygge en bar ut av kjøkkenskap
Slik installerer du en enkel dør med to sidelys
Hvordan grout Natural Stone Tile