Gulvmaling Farger Ideer til hytter

Gulvmaling Farger Ideer til hytter  Malte gulv er et populært og komplementært element i mange hytter. Malte gulv er budsjettvennlige, holdbare og tilpassbare, og de feller ikke allergener som teppe. Før du måler hyttegulvene dine, må du forberede dem riktig. Sand ned, rengjør og pryder hele maleriområdet. Etter å male den ønskede designen, tett gulvene dine med polyuretan med høy trafikk. Du kan også ønske å bruke et lag med gulvvoks for å beskytte overflaten ytterligere. Uansett om hytta er slitt elegant, ultramodern eller naturlig og rustikk, er det en gulvfarge og design for deg.

Solid gulvfarger

Fargede gulv er det minst kompliserte valget for hyttegulv. Når du velger en farge, kjøp all maling samtidig - dette sikrer at malingene passer til hverandre. Høyglans finish gir et polert utseende for solide gulv. Bekymrede hvite etasjer med matt tetningsmasse ser fint ut med tradisjonell, slitt chic hytte d u0026 eacute; cor.

Fauxtre gulvfarger

Farger som ofte brukes til å gjenskape nyanser og toner som finnes i tre, er brune, grå, grønne, gule og rød. Muted hvit og svart brukes til å legge til skygge og lys. Bruk tannpirker til å falle tre korn effekter.

Faux Stone Farger

Fargene som ofte brukes til å lage faux stein som marmor, sandstein, skifer og granitt er rosa, hvit, svart, oransje, lilla, rød, gul, brun , sølv og blå. Ofte inneholder naturlig granitt flekker av glimmer, noe som gir det et glitrende utseende. Kjøp glimmerpulver på lokale håndverksbutikker for å gjenskape dette utseendet. For et naturlig utseende, brukes en tannbørste til å flippe den rosa fargen på tvers av overflaten.

Faux Leather Floor Colors

For å lage skinnlignende gulv, bruk en mørk basefarge som svart eller brunt. Avhengig av hvilken farge du vil, følg med lettere nyanser av brune, røde og tynne for å legge til dybde. For lakkforsegling med høyglanset polyuretan, bruk en matt eller satin finish for ruskind.

Fet Fantasy Inspirert Farger

For dristige fantasy inspirerte gulv, prøv å bruke dype nyanser og farger. Royal blues, reds, purples, greener og gull fungerer godt her. Legg til en sjenerøs mengde farget glimmerpulver for gnisten. Design ideer for disse fargene inkluderer natthimmel scener, kometer, feer og engler. Denne etasjen fungerer godt i mørkere lurvede, elegante hytter.

Andre artikkelen

Hvordan lage en marmordusj
Slik Repaint Brick Interior Walls
Room Darkening Window Behandlinger
Shur-Line Painting Tips
Innredningsideer for et ranchhus
Hvordan å si om teppe er installert godt
Panic Bar Dørlås Instruksjoner
Slik bruker du en kompressor med neglelakk
Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
Hvordan installere Pine Siding
Hvordan å sammenligne badekar og vasker
Alternative takmaterialer
Slik starter du kjøkkenreparasjon
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
DIY solvarmepaneler
Hvordan bygge en Fieldstone Patio
Typer av dreiebenker
Slik festes hyllen til en sementmur
Gjør-det-selv dekk design
Hvordan lage et vaskerom