Hage Nursery Temaer

Hage Nursery Temaer  Dekorere et barnehage med et sjarmerende hage tema vil glede både spedbarn og foreldre. Når du velger innredning i hagen, velger du et pulserende, blomst og insekt-inspirert fargeskjema eller en fin palett med rosa huer. Innlemme elementer av naturen, som planter og friske blomster, inn i barnehagen temaet ditt for et forfriskende utseende.

Insekt-inspirert rom

Et livlig hageinsekter-inspirert barnehage tema passer for både baby gutter og jenter. Start utseendet ved å male veggene med en pulserende gressgrønn, nybakt rød eller solfylt fargetone, som vil glede barnets sanser. Velg sengetøy med lunefull marmor, humle, dragonfly og sommerfugldesign, og hold en barneseng mobil som viser de samme insekter For et sammenhengende utseende Forbedre vanlige gardiner med sjarmerende dragonflyklemmer for en enkel og billig oppdatering. Hvis barnehagen har ikke-teppebelagte gulv, jazz dem opp med svarte og røde marmorinspirerte tepper.

English Garden Theme

Infuse et barns rom med en beroligende engelsk hage tema. Bruk pastellrosa og grønne nyanser for å infisere plassen med en søt og delikat stemning. Splash veggene med en lys rosa farge, eller dekorere en ren hvit vegg med en sjarmerende hage-inspirert veggmaleri; male veggmaleriet ved hjelp av sjabloner eller kjøp en selvklebende veggdekal. Velg en hvit dresser, leketøy boks, gyngestol eller bleie-skiftende bord med fine håndmalte blomsterdetaljer. Velg barneseng sengetøy med en menagerie av dempet farger, for eksempel lavendel, mykrosa, smør gul og pastellgrønn. Forbedre tre eller flislagt gulv med plysj rosa blomstrete tepper.

Frog Nursery

Et frosk inspirert barnehage tema vil se ut som frisk og lys som et blomsterbed etter en regndusj. Bruk en tropisk hage som inspirasjon når du designer froskinspirert rom. Liven opp vanlige hvite eller nøytrale huedvegger med en froskemønstret grense som ligger rett under taket. Forbedre krybben med sengetøy som har grønn frosk og lyse rosa og oransje floral mønstre. Hang en mobil med lunefull frosk og paddemønster. Dekorer gulvene med liljeputeformede tepper. Frisk luften med vaser fylt med bare plukket rosa, gul og oransje hagesblomster; hvis du er på et budsjett, bruk faux blomstrer i stedet.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Deadbolt
Hvordan måle en borbit
Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
Slik kjøper du granitt til et nytt kjøkkenbord
Solenergi Lagringsmetoder
Hvordan skrive ut plantemerker
Slik installerer du overflatemontert utvendige skodder
DIY Wooden Door
Slik fjerner du skruene
Rustforebyggende midler for stålrør
Kan du installere glassfliser på toppen av Formica?
Tynn mursteininstallasjon
Hvordan å gjenopprette tregulv
Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
Hvordan få elektrisk kraft fra veien til et hus i et landlig eiendom
Hvordan bruker jeg Campbell Airless Sprayer?
Sammenligning av oljebase og latexfarge
Alternative energihandelsprogrammer
Slik fliser du en liten dusj
Hvordan bygge et dekk på et logghjem