Hjemmelaget Bakgrunn Ideer

Hjemmelaget Bakgrunn Ideer  Bakgrunn gir et svært tilpasset utseende til ethvert rom i huset. Boligeiere som er kunstneriske, kreative og lette kan lage sine egne tapetdesign for å legge økt interesse for innredningen av sine hjem. Innlemme designelementer som vil utfylle møbler og knytte seg til bruken av rommet. Bruk mønstre, farger og teksturer for å skape et design som er unikt for ditt hjem, din følelse av design, din estetikk og din livsstil.

Stoff

Stoff kan brukes til å knytte seg til rominteriøret og kjøpes billigt. Bruk vevde stoffer som linned, damast og bomull. Steam trykker på stoffet før du henger for å eliminere midtfeltlinjen. For å påføre stoffet på veggen, må du lett sand et område på tre til seks tommer bredere enn stoffets endefarge. Påfør et lim laget av tekstiler og slett stoffet forsiktig på veggen. Hvis stoffet har et designelement som en floral eller grafisk, må du sørge for å kjøpe nok slik at du kan matche designelementene.

Decoupage

En decoupage-design kan brukes til å lage en veggmaleri som komplement til stilen av et rom. Selv barn kan bidra til å utvikle et decoupage veggmaleri design for sine soverom. For eksempel kan du kjøpe et stort kart over verden og decoupage kartet til veggen i et hjemmebibliotek, kontor eller studie. Etter at kartet er limt til veggen, kan du legge til flere bilder, som familiebilder av steder du har besøkt. Eller du kan legge til bilder fra magasiner eller Internett som inkluderer severdigheter som Frihetsgudinnen, det berømte Hollywood-skiltet eller Gateway Arch i St. Louis, og til og med legge til sitater, triviafakta og ord om forskjellige byer. Jo flere tilleggselementer du legger til, desto større interesse vil en decoupage-design skape.

Art Papers

Kraft- og kunstforsyningsbutikker har spesialpapir som kan brukes til å lage ditt eget tapetdesign. Velg et papir som er solid og tung for det beste resultatet. Mål forsiktig rommet for å sikre at du har nok papir til området. Be om butikken om å lage en spesiell bestilling om nødvendig.

Border Stamping og Stenciling

Lag en bakgrunnsbilde som er tilpasset med et blikk som bare du vil ha. Bruk en vanlig, farget kantlinje og forsterk den med stempling eller stenciling. Velg gummistempler og blekkpatroner for å lage et design. Du kan mikse og matche frimerker for å komme opp med ditt eget design. Du kan også bruke denne teknikken med stenciler og kjøpe maling i valgfrie farger for å designe din egen tilpassede tapetgrense.

Akustisk

Lag et lydreduksjonspapir for et hjemmediumrom eller for å lage et lydisolert rom for musikk elskere i huset. Du kan omforme skum madrass liners for å lage ditt eget bakgrunnsbilde. De fleste har en 'vaffel' -design som vil legge til et avansert, moderne utseende til rommet. Stift skummet til veggen og spray det deretter i grått eller svart for å gi det det moderne utseendet på et musikkstudio.

Bambus

Lag et moderne, naturlig utseende i et rom ved å bruke bambusmatter. Denne teknikken er så enkel at den kan fullføres om et par timer. Mål veggplassen for å kjøpe nok matter. Deretter bare stifte matene til veggene.

Andre artikkelen

Solvarmealternativer
Slik lager du mer lagringsplass i soverommet
Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses
Slik installerer du Craftmaster Bifold Dører
Hvordan velge soverom møbler
Hvordan sette et toalett med en voksring etter flislegging
Typer av dusjbrett
Hengsler som ikke krever skruer
Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
Slik installerer du laminert gulv gjennom en døråpning
DIY: Hvordan installere en innfelt lysarmatur i et eksisterende tak
Typer av innerdører
Hvordan Nail Vinyl Siding
Veggkraninstallasjon
Slik bygger du en kjøkkenvinduhylle med en vinstativ
Hvordan male Laminex Kjøkkenskap
Installasjonsinstruksjoner for en skuff Slide
Wacky u0026 Cool dekorative ideer
Dekorative veggstøping ideer
Design ditt nye kjøkken