Hvordan å dekorere et soverom med område tepper

Hvordan å dekorere et soverom med område tepper 

1.

Bestem hvilke områder av soverommet ditt som mest kunne bruke et områdeteppe og avgjøre hvor mange tepper du vil plassere på rommet ditt. Vurder å plassere tepper rett innenfor døren til rommet ditt, ved foten av sengen din og ved siden av sengen på stedet der du går når du står opp om morgenen. Bestem om du vil ha et langt runner-området teppe i midten av rommet ditt.

2.

Vurder størrelsen på rommet ditt når du velger størrelsen og formen på områdets tepper . Velg mindre tepper hvis du har et lite rom; overdimensjonerte tepper i en liten teppe kan skape en trang følelse. Legg ned større tepper hvis du har et veldig stort rom; Dette kan bidra til å skape en mer intim følelse i et stort rom. Velg enkle former hvis du har et mindre rom for å holde stilen strømlinjeformet og plass-effektiv. Eksperimenter med uvanlig formede tepper i et stort rom med plass til å fylle.

3. Velg tepper som utfyller det dominerende fargeskjemaet på soverommet ditt. Vurder fargen på veggene dine, sengetøy og vindubehandlinger. Velg farger som legger til den visuelle sminningen til rommet ditt. For eksempel, hvis du har svært lyse vegger, men mørkt sengetøy, velg et flettet teppe som blander både de mørke og lyse farger i innredningen din. Tepper som ikke passer innredningen allerede på rommet ditt, vil forringe stilen på rommet ditt.

4.

Bestem stoffet og materialet du vil ha på teppene dine av - et rom med ujevnlige materialer og stoffer kan være uattraktivt. Velg et områdeteppe laget av et lettere stoff hvis du har rene gardiner, for eksempel. Velg et ullteppe hvis du har tunge sengetøy.

5. Legg kardborre på undersiden av teppene. Fest kardborrelås til gulvplassene der teppene dine plasseres - en klebende kardborre vil fungere godt for gulvet, men vil ikke holde seg fast i gulvet. tepper, noe som gjør det nødvendig å sy stykkene på teppet.

6. Legg dine tepper ned på de stedene du har utpekt. Glatt dem ut og sørg for at hver av borrelåsene er lined opp. Gå over teppene for å sikre at de ikke glir.

Område tepper kan være fleksible tilbehør i et soverom, spesielt en med tregulv. I tillegg til å bringe farge, tekstur og stil til et rom, kan mattertepper være funksjonelle tillegg til et soverom, spesielt i lange vintermåneder når gulvet er kaldt. Velge tepper som passer innredningen og fargeskjemaet på rommet ditt, kan positivt påvirke utseendet. Strategisk plassering av mattertepper i soverommet ditt kan i stor grad bestemme den dekorative og funksjonelle verdien av disse tepper.

Andre artikkelen

Slik konverterer du en oljebrenner til en naturgassbrenner
Fordelene med soldrevne hjem
Fjernelse av brutte hodebolter
Slik installerer du Lås og Fold Gulv
Hvordan beregne Vinyl Siding
Slik installerer du 12 firkanter av vinylgulv
Slik vurderer du laminatgulv
Slik skarpe en tegnekniv
Kan jeg kutte et hengsel?
Slik isolerer du veggene til et eksisterende mursteinhjem
Hvordan reparere Rusted Box Gutters
Ideer for malt kjøkkenskapsfarger
Hvordan å rengjøre flis lim
Kjelleravløpsideer
Slik installerer du Durock badmurer
Slik legger du til en mursteinsliste til en betongblokk
Designideer for et dampbad
Drapery Ideas Using Sconces
Teflonbeleggprosess
Slik legger du på tregulv