Hvordan bygge en keramisk fliser dusj

Hvordan bygge en keramisk fliser dusj 

1.

Mål på tvers av en av dusjmurene, og finn og merk midten. Lag en vertikal linje oppover på midten av veggen, fra bunn til toppen, ved hjelp av ditt nivå og blyant.

2.

Spred tynnsett mørtel langs veggen, fra Gulv opp noen få meter, bruk din hakkede trowel. Det kjente mønsteret i mørtelet gjør at du fortsatt kan se linjen på veggen.

3.

Trykk på den nederste raden av glaserte keramiske veggfliser på plass på veggen, og sett den første langs senterets vertikale linje og bygge ut mot sidene. Legg mellomrom mellom og under flisene, for å skille dem fra hverandre og fra gulvet.

4. Bruk en flisesag til å kutte flisene i begge ender av bunnen. rad, måle mellomrom der og skjære fliser slik at det er en åttende tommers plass på enden. Legg kuttene av flisene mot hjørnene.

5.

Heng neste kurs på samme måte, rett over det laveste kurset, igjen fra midten. Sett mellomrom i hele. Klipp endeflisene etter behov.

6.

Bygg opp veggen på rad. Klipp rundt dusjarmaturene etter behov ved å bruke flisksagen. Gjenta prosessen for hver vegg i dusjen. Tillat at flisene skal settes for en dag.

7.

Ta av mellomromene. Spred fugemasse over veggene med en fugemasse, begynner på toppen av hver og arbeider nedover. Trykk fugemassen inn i alle linjene, unntatt på kantene av veggene, langs hjørnene og gulvet. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

8.

La fugemasse settes i to til tre dager. Kjør caulk linjer rundt kantene på veggene, opp hjørnene og langs gulvet. La caulk sette i ytterligere 24 timer.

Selv i denne alderen av prefabrikerte, preformede glassfiber dusjvegger, er ekte keramisk fliser en favoritt byggemateriale i dusjer, med god grunn. Keramisk fliser er vanntett i sin glaserte form, kommer i omtrent hvilken som helst farge og størrelse du kan ønske, og er lettere å jobbe med enn skifer eller andre steinfliser. Normalt kan du kutte keramikk med en snitt og snap fliser, men for dusjer trenger du en flissåg for å komme rundt fixturene. Start med en solid bakside av sementbrett.

Andre artikkelen

Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
Logg hjemproblemer
Slik reparerer du en Cold Patch Driveway
Weller loddetråd
Slik løser du tørrveggåpninger
Hvordan bli med Flexkanal
Slik legger du en benk til betong
Slik beregner du kvadratfot for gulv
Hvordan lage en kompostering Toliet
Kule ideer for dusjkabinetter
Hvordan sette Ridge Caps u0026 Ventiler på taket ditt
Flytting av hammerflis
Hvordan velge riktig maling for utvendige murstein
Hvordan bygge en vaskeskive
Hvordan å reparere en laminat kjøkken benkeplate
Hvordan dekorere et kjøkken i toskansk design
Slik gjenbrukes skruer i gips
Hvordan legge solid bambus gulv
Gjør kutt med en mitsag
Er ultrafiolett lys og svart lys det samme?