Hvordan dekorerer jeg planteskoler?

Hvordan dekorerer jeg planteskoler? 

1.

Dekk en slitt hylle med en dekorativ klut. Før du legger dekorative gjenstander på planten hylle, legg et stykke stoff på toppen av det for å camouflere nicks, riper og riller i treet. Bruk blomster- eller fruktmønstret bomullsklut til et land-inspirert rom, eller et vintage silke skjerf for å lage en elegant stil.

Fyll hyllen med potteplanter. Plasser en eller flere potter på hyllen avhengig av hvor stor den er. Sett en stor plante i senterets hylle som et fokuspunkt og omgir det med mindre planter. Velg plante potten design i henhold til den generelle romstilen. Bruk rustikke terrakottapotter til et toskansk- eller hage-temarom, eller gullmetall og sorte keramiske planters for en sofistikert plass.

3.

Dekorer hyllen med temainnredning. Komplett potteplanten med sjarmerende dekorstykker og sentimentale gjenstander. Legg en skallinspirert bilderamme ved siden av en tropisk plante. Forbedre en kaktusfabrikk med Southwestern inspirerte stykker, for eksempel en sterling sølv og turkis pynteglass, eller et leirefartøy med ørken solnedgang farger.

Vis ferieinspirerte elementer på planten hylle. String rød og grønn mini lys rundt hyllen for festlig juleflair; utfyll utseendet med en potted juletreplante og krystallskål fylt med gull og sølv ornamenter. Feire påske ved å vise en vas med fargerike tulipaner og en tallerken fylt med pastellhudede godteri.

Dekorere med planteskoler er en enkel måte å forbedre kjedelige vegger og fylle i tomme hjørner. Bruk anleggshyller for å forbedre rom i hjemmet ditt, fra et soverom til stuen. Bruk friske grønne planter for å legge til livskraft i et rom, samt en naturlig luftrenser. Silkeplanter er et annet alternativ hvis du foretrekker en varig og lettere å pleie for innredning. Forbedre hyllene med andre dekorative stykker, i tillegg til plantene, for et kreativt utseende.

Andre artikkelen

Ståltrappedeler
Hvordan lage et mobilt hjem i en hytte
Hvordan bygge rom divider bokhylle
Hvordan å kutte en tre skap dør
Slik installerer du ark Linoleum
DIY: Slik fliser du en kjøkkenbordstopp
Hvordan bygge en Peis Mantel
Hvor får du Blueprints av et eksisterende hus
Hvordan sette opp Siding på utsiden av huset
Slik Remodel Kitchen
Ideer for kjøkkenet bor
Slik legger du laminat på kjøkkengulv
Hvordan lage Brick Pavers for en kjørebane
Hvordan bygge billige hus i Amerika
Hvordan fikse et trebord som er dekket med laminat
Unike måter å male og dekorere et nytt barns rom
Hva trenger du å være en kjøkkendesigner?
Hvordan estimere betong ved gården
Plyfloor Underlayment Installasjon
Hvordan lese en eiendomsundersøkelse